Deepin OS uninstaller nasıl kurulur?

LOLTA55

Hectopat
Yer
Aincrad
Daha fazla  
Deepin OS kullanıyorum Windows ile Dual Boot yaptım Deepin OS'i kaldırmak istiyorum, internette OS uninstaller diye bir şey duydum. Bunu Deepin'e indirebilir miyim? Teşekkürler.

Deepin OS kullanıyorum Windows ile Dual Boot yaptım Deepin OS'i kaldırmak istiyorum, internette OS uninstaller diye bir şey duydum. Bunu Deepin'e indirebilir miyim? Teşekkürler.
Disk Yönetimi'nden Deepin'in kurulu olduğu bölümü silin. Daha sonra C: diskini boyutunu arttırın.

Disk yönetimi'nden Deepin'in kurulu olduğu bölümü silin. Daha sonra C: Diskini boyutunu arttırın.

Öyle yapmıştım diye hatırlıyorum sonra daha windowsa ulaşamadım başlangıcta hata veriyordu sürekli.
Not: Bu işlemi çalışan sistem üzerinden yapmanız gerekir.

Çalışan sistem, USB üzerinden sistemi test edebileceğimiz işletim sistemleridir.

Bir şey soracağım Ubuntu'yu indirsem USB yazsam Ubuntu'yu deneyi seçsem OS uninstalleri kullanabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı