Disk Yönetimi'nden Deepin'in kurulu olduğu bölümü silin. Daha sonra C: diskini boyutunu arttırın.Deepin OS kullanıyorum Windows ile Dual Boot yaptım Deepin OS'i kaldırmak istiyorum, internette OS uninstaller diye bir şey duydum. Bunu Deepin'e indirebilir miyim? Teşekkürler.
Not: Bu işlemi çalışan sistem üzerinden yapmanız gerekir.sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair
sudo apt-get update; sudo apt-get install -y os-uninstaller && os-uninstaller
Alıntı: OS-Uninstaller - Ubuntu Türkiye Wiki
Disk yönetimi'nden Deepin'in kurulu olduğu bölümü silin. Daha sonra C: Diskini boyutunu arttırın.
Not: Bu işlemi çalışan sistem üzerinden yapmanız gerekir.
Çalışan sistem, USB üzerinden sistemi test edebileceğimiz işletim sistemleridir.
Öyle yapmıştım diye hatırlıyorum sonra daha windowsa ulaşamadım başlangıcta hata veriyordu sürekli.
Bir şey soracağım Ubuntu'yu indirsem USB yazsam Ubuntu'yu deneyi seçsem OS uninstalleri kullanabilir miyim?
Evet, yapabilirsiniz.Öyle yapmıştım diye hatırlıyorum sonra daha windowsa ulaşamadım başlangıcta hata veriyordu sürekli.
Bir şey soracağım Ubuntu'yu indirsem USB yazsam Ubuntu'yu deneyi seçsem OS uninstalleri kullanabilir miyim?
Tamam teşekkürlerEvet, yapabilirsiniz.
TeşekkürlerEvet, kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.