Yok yok, cidden, hep sınıfta olduğum için gördüm, ama YouTube'dan Deep Web videoları izleyip, "Buraya nasıl gireriz?" diyorlarYouTube olduğuna emin misin?![]()
Yok yok, cidden, hep sınıfta olduğum için gördüm, ama YouTube'dan Deep Web videoları izleyip, "Buraya nasıl gireriz?" diyorlarYouTube olduğuna emin misin?![]()
Rahat 7 8 sene oluyor. Fazlası var azı yok.Ne zaman popüler olmuştu?
dafy .loky .clos .rdos .life .real .lll .end .death .to .onion .xxx gibi tonlarca uzantı var. Hepsi icin ayri ipv6 i2i ipv7 ipv2 baglantilar var. I2I mesela tor browserden bile yükleyemezsiniz. Aşırı donanım gerektiriyor bu taraflarıBaşlıkta yazdığı gibi DeepWeb'e girmek için özel bir şeye ihtiyacımız var mı?
[/QUOTE
.dafy .loky .clos .rdos .life .real .lll .end .death .to .onion .xxx gibi tonlarca uzantı var. Hepsi icin ayri ipv6 i2i ipv7 ipv2 baglantilar var. I2I mesela tor browserden bile yükleyemezsiniz. Aşırı donanım gerektiriyor bu tarafları
Orkun "ışıldak"ın videosu 13 Nisan'da yüklenmiş, bu konu 27 şubat'ta açılmış.![]()
Beni kaçırıp işkence mi edeceklermiş1. Yürek
Sizi hackerların takip edebileceğini ve bazı insanların sizi kaçırıp işkence yapabileceğini kabul etmek zorundasınız.
2. Tor Browser
Bilgisayarınıza indirip kullanın.
3. Yaş
Ne çıkacağı belli olmaz +18 iseniz kullanın.
Bu kadar en önemlisi tabii ki yürek.
Daha çok merak ettiğiniz var ise sorun.
Ben meraktan girdim DeepWeb yerine DarkWeb daha tehlikeli.
Sadece merak ettim gitmek gibi bir niyetim yok.Napıcaksınız acaba ne olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.