DeepWeb'e Girmek İçin Ne Gerekiyor?

Başlıkta yazdığı gibi DeepWeb'e girmek için özel bir şeye ihtiyacımız var mı?
[/QUOTE
.dafy .loky .clos .rdos .life .real .lll .end .death .to .onion .xxx gibi tonlarca uzantı var. Hepsi icin ayri ipv6 i2i ipv7 ipv2 baglantilar var. I2I mesela tor browserden bile yükleyemezsiniz. Aşırı donanım gerektiriyor bu tarafları
dafy .loky .clos .rdos .life .real .lll .end .death .to .onion .xxx gibi tonlarca uzantı var. Hepsi icin ayri ipv6 i2i ipv7 ipv2 baglantilar var. I2I mesela tor browserden bile yükleyemezsiniz. Aşırı donanım gerektiriyor bu tarafları

@Nakerosu
Anlamadım demek istediğinizi.
ss344.PNG

1. Yürek
Sizi hackerların takip edebileceğini ve bazı insanların sizi kaçırıp işkence yapabileceğini kabul etmek zorundasınız.
2. Tor Browser
Bilgisayarınıza indirip kullanın.
3. Yaş
Ne çıkacağı belli olmaz +18 iseniz kullanın.

Bu kadar en önemlisi tabii ki yürek.
Daha çok merak ettiğiniz var ise sorun.
Ben meraktan girdim DeepWeb yerine DarkWeb daha tehlikeli.

Kulaktan dolma bilgi ve yöntemler yerine herkesi bu abilerimi izlemeye davet ediyorum :) . En azından bizden daha çok bilgi sahibi olduklarına eminim :) .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1. Yürek
Sizi hackerların takip edebileceğini ve bazı insanların sizi kaçırıp işkence yapabileceğini kabul etmek zorundasınız.
2. Tor Browser
Bilgisayarınıza indirip kullanın.
3. Yaş
Ne çıkacağı belli olmaz +18 iseniz kullanın.

Bu kadar en önemlisi tabii ki yürek.
Daha çok merak ettiğiniz var ise sorun.
Ben meraktan girdim DeepWeb yerine DarkWeb daha tehlikeli.
Beni kaçırıp işkence mi edeceklermiş :D hiç güleceğim yoktu vallahi, internet efsaneleri ile dolup taşmışsınız.

Bu deep web dalgası bir ara ne kadar popülerdi ya yok şu katmanda atom bombası programı var yok bu noktada ufo görüntüleri var filan faso fiso bu deep web dalgaları geldi geçti bi halt olduğu yok içinde bildiğin çocuk eğlencesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı