Defactofit üzerinde halihazırda Hardline ürünlerinde indirim mevcut. Buna ek olarak %20 indirim daha geldi. 3 gün geçerli alt limitsiz.
Kupon kodu: HARDLINEOCAK20.
Resimin üzerine tıklayarak linke gidebilirsiniz.
Defactofit üzerinde halihazırda Hardline ürünlerinde indirim mevcut. Buna ek olarak %20 indirim daha geldi. 3 gün geçerli alt limitsiz.
Kupon kodu: HARDLINEOCAK20. Eki Görüntüle 2397707
Resimin üzerine tıklayarak linke gidebilirsiniz.
Harika indirim , bigjoylarda falan da varmış. Keşke ihtiyacım olsa diye dertlendim resmen öyle iyi, lazım olanlar hardline ı kaçırmasın yapışsın.
Skt bilgisini sorup cevap verirlerse ona göre stoklamak lazım.
Eski siparişlerimde direkt olarak Hardline deposu üzerinden fatura kesilip yollandığını gördüm. SKT konusunda sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum. Zam öncesi stokları eritmek için yapılan bir işlem gibi geldi.
1000 TL üzerine kargo ücretsiz. Farklı satıcılardan da alsanız yine 1000 TL üzerine ücretsiz oluyor. Söylediğiniz gibi her marka kendi kargolayacak. Çünkü hepsinde satıcı ismi firmaların kendileri.
Defactofit sadece aracı. Birden fazla markayı tek çatı altında birleştirmiş. Yine her şeyi ana satıcılar satıyor. Örnek olarak hardline aldın. Hardline kendisi gönderiyor. HIQ aldın yine kendisi gönderiyor.
Defactofit sadece aracı. Birden fazla markayı tek çatı altında birleştirmiş. Yine her şeyi ana satıcılar satıyor. Örnek olarak hardline aldın. Hardline kendisi gönderiyor. HIQ aldın yine kendisi gönderiyor.