Gıda Defactofit Hardline indirimlerine ek %20 ekstra indirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamda protein tozum bitmişti çektim 2.5 kiloluk. Yanınada gainer aldım.Sitrülin malat almayı unuttum. Onuda daha sonra artık.

İndirim hala devam ediyor bilginize. 4 kilo protein tozu 1 kilo kreatin ve l-carnitin aldım. Kardeşimle beraber kullanacağız. 2 ay gider heralde bize.

İndirim hala devam ediyor bilginize. 4 kilo protein tozu 1 kilo kreatin ve l-carnitin aldım. Kardeşimle beraber kullanacağız. 2 ay gider heralde bize.
Üye girişi yapınca kuponu uygulamıyor. Çıkış yapınca uyguluyor. Acaba bu hafta bu kodla sipariş verdiğim için mi?

Üye girişi yapınca kuponu uygulamıyor. Çıkış yapınca uyguluyor. Acaba bu hafta bu kodla sipariş verdiğim için mi?
1737316289699.png

Hocam valla bilgim yok. Üye olup direkt sipariş verdim. Bu arada 500 gram vermişim. ProteinOcean markasında 1 kilo vardı 1000 tlye. Uğraşasım yok iptal vs. Gelsin devamı niteliğinde yine kampanya yakalarsak devam ederim markayı kullanmaya işe yararsa. Gelince son kullanma tarihlerini paylaşırım buraya

Ailemden tepki alıcam ama 2kg aldım bu fiyata bulunmaz bi daha. Paylaşım için teşekkürler bu arada paparada da %5 cashback var haberiniz olsun keşke daha önce görseydim konuyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı