"Default Radeon WattMan settings have been restored due to unexpected system failure" hatası

• Konuyu başlatan Reqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 4.681

Reqi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı yeni topladım hemen hemen 1 ay oldu son zamanlarda oyunlarda genelde bölüm geçişlerinde ve bilgisayarı açarken ekran birden gidiyor sinyal yok alıyorum. Sonra reset atıyorum bilgisayarı açınca başlıkta yazdığım uyarıyı alıyorum sağ altta. Aynı zaman da ekran kartında normalde kırmızı ışık yanıp sönerken o olaydan sonra beyaz ışık yanıp sönmeye başlıyor. Sizce sorun nerede?
Sistemim;
  • İşlemci: AMD ryzen 5 2600
  • Ekran kartı: Asus AMD RX 570 Rog Strix
  • RAM: Corsair 8 GB 3000 MHz
  • Anakart: Asus 450M-K
  • Kasa: RAMPAGE X-HORSE 600W 80 PLUS

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözebilirseniz beni etiketleyin lütfen. ASUS DUAL RX 460 2. kez garantiye gitti. Gelmesini bekliyorum. Çözülse öyle mutlu olurum ki.
Hocam baştan söyleyeyim. Garantiye gönderin ama para iadesi almaya bakın. Evet aynı kartı kullanıyorum. Yaşadığınız sorun garantilik bir sorun değil. Bu kartı ve bu çözüm yolunu tavsiye etmiyorum ama idarelik bir çözüm yolu var. Şimdi asus' un sitesine giriyorsunuz ve en son amd yazılımını indiriyorsunuz. Bakın AMD' nin sitesini demiyorum. 17.1.1 (yanılmıyorsam) bunu indirip kurun. Sonra oc afterburneri indirin ve orada 1224 olan sayıyı 1154 yapın yani -70 downclok yapıyoruz. Bu kart fabrikadan oc'li zaten 1224 oc puanı var. Game mode 1224. Ama hocam ama ben bu konuda sorumluluk kabul etmiyorum. Bende çalıştı ama sizde PSU' nun drumuna göre değişkenlik vb. gösterebilir. Ama şunu yapın. O karttan kurtulmaya bakın. RX serisi bence çöp. Para iadesi almak için uğraşın. Sorun ASUS' ta değil. Sorun AMD' de. Asus kaliteli bir marka.

Hocam baştan söyleyeyim. Garantiye gönderin ama para iadesi almaya bakın. Evet aynı kartı kullanıyorum. Yaşadığınız sorun garantilik bir sorun değil. Bu kartı ve bu çözüm yolunu tavsiye etmiyorum ama idarelik bir çözüm yolu var. Şimdi asus' un sitesine giriyorsunuz ve en son amd yazılımını indiriyorsunuz. Bakın AMD' nin sitesini demiyorum. 17.1.1 (yanılmıyorsam) bunu indirip kurun. Sonra oc afterburneri indirin ve orada 1224 olan sayıyı 1154 yapın yani -70 downclok yapıyoruz. Bu kart fabrikadan oc'li zaten 1224 oc puanı var. Game mode 1224. Ama hocam ama ben bu konuda sorumluluk kabul etmiyorum. Bende çalıştı ama sizde PSU' nun drumuna göre değişkenlik vb. gösterebilir. Ama şunu yapın. O karttan kurtulmaya bakın. RX serisi bence çöp. Para iadesi almak için uğraşın. Sorun ASUS' ta değil. Sorun AMD' de. Asus kaliteli bir marka.
2 kere garantiye gitti. Neler yaptım neler. Şuan kart garantide ancak para iadesi falan denmedi. Kart gelsin bı umut sizinkini denerim. AMD sürücülerinde kart kendini tekrar O.C yapıyordu. Sizinki farklı bir çözüm. Deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı