Default Radeon WattMan settings have been restored due to unexpected system failure

SabriFRT

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda aniden ekran kapanıyor ve hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Bilgisayarı power tuşuna basılı tutup kapatıp açınca ''Default Radeon WattMan settings have been restored due to unexpected system failure" bir bildirim çıkıyor kenarda. Biraz araştırdım ama kaynaklar ingilizce. Ekran kartı ile ilgili bir sorun olabilir mi acaba? Modeli Asus RX470 4 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü sürümü nedir ? Wattman üzerinden herhangi bir değişiklik yaptınız mı ? Ya da bir başka yazılımla (MSI After Burner v.s) ekran kartının voltaj ve frekans ayarlarını değiştirdiniz mi ?

Sürücü sürümü nedir ? Wattman üzerinden herhangi bir değişiklik yaptınız mı ? Ya da bir başka yazılımla (MSI After Burner v.s) ekran kartının voltaj ve frekans ayarlarını değiştirdiniz mi ?
Herhangi bir işlem yapmadım ekran gidiyor bir anda ama pc çalışmaya devam ediyor. Kapatıp yeniden açınca bu hatayı veriyor.

Dahili ekran kartı ile sistemi kullanın. Bakalım aynı hatayı verecek mi? Eğer vermezse büyük ihtimalle ekran kartı ile ilgili bir problem var. Sürücü problemi ya da donanım olarak erkan kartında sorun var demektir. Sürücüyü değiştirip deneyin. Yine olmazsa garantiye verin.

Dahili ekran kartı ile sistemi kullanın. Bakalım aynı hatayı verecek mi? Eğer vermezse büyük ihtimalle ekran kartı ile ilgili bir problem var. Sürücü problemi ya da donanım olarak erkan kartında sorun var demektir. Sürücüyü değiştirip deneyin. Yine olmazsa garantiye verin.
Yeni driver güncellemesi yaptım düzeldi heralde kapanma olayı yok şuan. Biraz daha deneyip yazarım buraya. Zaten ayın 1 de asker oluyorum ozamana kadar denerim artık. Sağolun ilgilendiğiniz için.

Hocam Ekran kartımız ve sorunumuz tıpatıp aynı ancak ben sürücüleri güncellediğim halde devam etmekte. Sizde aynı sorun devam ediyor mu ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı