Çözüldü Default user 100001 nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RSLNBOSS

Decapat
Daha fazla  
Daha öncesinde bilgisayarımda trojan vs. olduğunu nasıl anlarım ile ilgili çeşitli yazılar okumuştum CMD ekranında netuser yazıp orada ki kullanıcıya bakıyordum ancak.
Bugün baktığımda karşıma default user 100001 adlı bir şey çıktı altında da kendi kullanıcı adı vardı virüs programı olarak Norton 360 kullanıyorum tarama yaptığımda da herhangi bir şey bulunmuyor. Bu ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Default 100001 yazısı kalktı. Sizin demek istediğinizi anladım. Ben de sizden öğrenmiş oldum net user gibi komutların herhangi bir şey belirtmediğini. Teşekkür ederim.
Geçen hafta IP furyası, bu hafta da CMD üzerine komut yazma muhabbeti moda oldu sanırım.

Netuser yazıp trojan tespit ettiğini kim iddia ediyorsa afedersiniz hocam cahilin tekidir. O şekilde trojan olsun veya başka bir zararlı olsun tespit edilmez.

Norton 360 iyi bir yazılımdır, tam tarama yaptırın. Sonuç temizse temizdir diye düşünüyorum.

Komut satırına net bilmem ne yazma efsanesi yıllardır devam ediyor şaka gibi. Birisi netuser yazdırıyor, birisi netstat yazdırıyor. Ama yıl 2020 hatta 2021 halen buna inanıp bazı forumlarda çözüm gibi insanlara anlatanlar var.

Default 100001 yazısı kalktı. Sizin demek istediğinizi anladım. Ben de sizden öğrenmiş oldum net user gibi komutların herhangi bir şey belirtmediğini. Teşekkür ederim.

Çözüm
Ben teşekkür ederim hocam :) Sorun çözüldüğüne göre konuyu kilitliyorum. İyi günler dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı