batuhan5142
Hectopat
Bu site güvenilir mi? Fazla yorum yoktu, bir bilgisi olan yazabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Dürüst olmak gerekirse, yorum neredeyse yok. Üstüne reklamlarını dahi görmediğimiz bir site ve alışveriş sitesinde fake görünümde canlı destek neden var?
Hangi ürünü almayı planlıyorsan bence bilindik sitelerden veya çevrendeki alışveriş merkezlerinden bulmayı denemen daha sağlıklı olur. Riske atılacak gibi durmuyor. Güvenilir de olabilir fakat ben bu tür sitelere pek yanaşmıyorum.
Diğer gelecek yorumlarda belki siteden alışveriş yapmış ve güvenilirliğini teyit edebileceğin birileri olabilir.
Bu ayakkabıyı almayı planlıyorum başka yerde yok o yüzden.
ayakkabı ihtiyacım yok model hoşuma gitmişti teşekkürlerSenin için biraz araştırdım fakat dediğin gibi aynı model piyasada yok. Yerinde olsam hiç yorumu dahi olmayan bir siteye güvenmezdim. Model takıntın yoksa sana tavsiyem güvenebileceğin, bilindik sitelerden farklı bir model ayakkabı alman olacaktır. Senin için 1400TL riske edilecek bir miktarsa şansını denemek sana kalmış. Ben riske girmezdim.
Selamlar hocam.Ben de aynı ayakkabıyı alacaktım ve siteye güvenemedim. Ayakkabı nasıl kalite vs bakımından. Kargo gelmesi ne kadar sürdü.ayakkabı ihtiyacım yok model hoşuma gitmişti teşekkürler
Aldım bakalım deneyimlerimi yazacağım.
Kargoya verildi siparişim beklemedeyim.
Gayet düzgün geldi.
Selamlar hocam. Ben de aynı ayakkabıyı alacaktım ve siteye güvenemedim. Ayakkabı nasıl kalite vs bakımından. Kargo gelmesi ne kadar sürdü.
Teşekkür ederim.Çok rahat bir ayakkabi ama tipini pek beğenmedim iade uzun sürdü ama hızlıca geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.