Defender Kaspersky Internet Security'i görmüyor ve trojan algıladı

thewindowsxp

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Defender'ın Kaspersky Internet Security mi görmediğini fark ettim. Kaspersky güvenlik açığı taraması yaparken defendera da tam tarama komutu verdim. Sonra bunu ipal ettim ama Defender C:\program Files\WinRAR\Default32.SFX dosyasını Trojan:Win32/Egairtigado!rfn olarak gördü Kaspersky bir şey görmedi. Dosyanın vt sonucu: VirusTotal

Kaspersky Internet Security biraz hafif kalıyor. Onun yerine ileride premium versiyonunu tavsiye ederim. Bu tarz sorunlarda arada malwarebytes ücretsiz sürümünü indirip kurup tam tarama yaptırabilirsiniz. İşte var olanları temizlesin diye.

Kaspersky Internet Security biraz hafif kalıyor. Onun yerine ileride premium versiyonunu tavsiye ederim. Bu tarz sorunlarda arada Malwarebytes ücretsiz sürümünü indirip kurup tam tarama yaptırabilirsiniz. İşte var olanları temizlesin diye.

Hocam elimde bir sürü lisansı olmasa geçerdim standerta geçersem interet Security'deki firewall gibi özellikler gidecek.

Kaspersky Internet Security biraz hafif kalıyor. Onun yerine ileride premium versiyonunu tavsiye ederim. Bu tarz sorunlarda arada Malwarebytes ücretsiz sürümünü indirip kurup tam tarama yaptırabilirsiniz. İşte var olanları temizlesin diye.

Bilgisayarda setup dosyası var idi kurup taratayım.

Hocam aynı olayı bende yaşadım biraz forumlarda araştırdığıma göre sonuç false positive deniliyor ben resmi bir açıklama bulamadım ama muhtemelen false positive gene de endişleniyorsanız karantinaya alın şahsen ben öyle yaptım.

False positive kendisi korkmanıza gerek yok.

WinRAR'ın Türkçe dil versionunda yaşanan bir sorun isterseniz İngilizce sürüm kurabilirsiniz.

False positive kendisi korkmanıza gerek yok.

WinRAR'ın Türkçe dil versionunda yaşanan bir sorun isterseniz İngilizce sürüm kurabilirsiniz.

Peki hocam. Bu arada merak ettiğim birkaç şey var bu konuda biraz paranoyağım. Neden vt de 7 tane motor tarafından trojan olarak belirlenmiş ve neden Defender kis i görmüyor.

Peki hocam. Bu arada merak ettiğim birkaç şey var bu konuda biraz paranoyağım. Neden vt de 7 tane motor tarafından trojan olarak belirlenmiş ve neden Defender kis i görmüyor.

False positive çok yaygın bir sorundur sürekli antivirüs veritabanları güncelleniyor ve bu sorunlar olması normal eğer o kadar takıyorsanız geçici olarak WinRAR İngilizce sürüm kurmanızı öneririm.

Hocam false positive dediğimiz bir olay var anti virüslerin bazı dosyları yanlış yorumlamasıyla ortaya çıkan bir durum mantıken her anti virüs farklı firmaya ait olduğu için farklı firmalarda farklı sonuçlar çıkabilir.

False positive çok yaygın bir sorundur sürekli antivirüs veritabanları güncelleniyor ve bu sorunlar olması normal eğer o kadar takıyorsanız geçici olarak WinRAR İngilizce sürüm kurmanızı öneririm.

Hocam false positive dediğimiz bir olay var anti virüslerin bazı dosyları yanlış yorumlamasıyla ortaya çıkan bir durum mantıken her anti virüs farklı firmaya ait olduğu için farklı firmalarda farklı sonuçlar çıkabilir.

Peki hocam o zaman Kaspersky ile Defender arasınaki iletişim hatasını nasıl çözebilirim uygulama açık olsa bile görmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı