Arkadaşlar malum yoldan Malwarebytes kurmaya çalistim Defender böyle bir şey engelledi ama.
Böyle bir şey var.
Böyle bir şey var.
Resim atamıyorum maalesef hata veriyorResim bulunmuyor, trojan olarak göstermiş olabilir. İlla korsan kullanacaksan Defender'i kapatıp kur. Ama patch dosyalarına güvenme derim, Defender kurayım derken sistemi çökertebilirsin.
Resim bulunmuyor, trojan olarak göstermiş olabilir. İlla korsan kullanacaksan Defender'i kapatıp kur. Ama patch dosyalarına güvenme derim, Defender kurayım derken sistemi çökertebilirsin.
Resim bulunmuyor, trojan olarak göstermiş olabilir. İlla korsan kullanacaksan Defender'i kapatıp kur. Ama patch dosyalarına güvenme derim, Defender kurayım derken sistemi çökertebilirsin.
Resim atamıyorum maalesef hata veriyor
HackTool crack bilmem ne gibi bir şey idi
Uygulamayı kurup dosyaları ile oynayarak korsan lisans elde etmenize olanak tanıyor.
Uygulamayı kurup dosyaları ile oynayarak korsan lisans elde etmenize olanak tanıyor.
Korsan bir uygulama yüklemeye çalışırken bu virüsü beraberinde yüklemiş olabilirsiniz.
Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky bu linkle ücretsiz bir şekilde Kaspersky Free uygulamasını yükleyerek tam tarama yapmanı tavsiye ederim.
Malwarebytes ile yaptım 5 tane buldu sonra Kaspersky Internet Security ile tarattım bulamadı.
Malwarebytes virüsü silmiş olabilir aksi taktirde Kaspersky virüs olmadığına kanaat getirmiştir.
Malwarebytes virüsü silmiş olabilir aksi taktirde Kaspersky virüs olmadığına kanaat getirmiştir.
Kaspersky ile tam taramamı yaptınız yoksa hızlı tarama mı?
Kaspersky ile tam taramamı yaptınız yoksa hızlı tarama mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.