Defender nasıl kapatılır?

Recluske

Decapat
Daha fazla  
Önceden Windows 10 kullanıyordum, Windows 11'e geçiş yaptım. Windows Defender kapanmıyor, sistem ayarlarına giriyorum gizlilik ve güvenlikte kapatma seçeneği karşıma çıkmıyor. YouTube'dan bir sürü şey izledim olmuyor. Ne yapmam lazım? Ne indirsem veya yüklesem Defender kapatıyor veya kaldırıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-11 002733.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-11 002733.png
    140,5 KB · Görüntüleme: 44
  • sadfasdfsadf.png
    sadfasdfsadf.png
    120,8 KB · Görüntüleme: 30
Önceden Windows 10 kullanıyordum, Windows 11'e geçiş yaptım. Windows Defender kapanmıyor, sistem ayarlarına giriyorum gizlilik ve güvenlikte kapatma seçeneği karşıma çıkmıyor. YouTube'dan bir sürü şey izledim olmuyor. Ne yapmam lazım? Ne indirsem veya yüklesem Defender kapatıyor veya kaldırıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu oluyor mu?

WD yazılımı w11 sürümünde tam zamanlı kapatılabilir değil, gerçek zamanlı koruma sizin kast ettiğiniz şey oluyor, onu kapatın, ama 1 gün içerisinde tekrar açılacaktır. Ancak kalıcı olarak kaldırmak istiyorsanız, arkadaşın attığı videodaki 2. kısımda aşamalar var, regedit demek istediğim, onları yapın. Kalıcı kaldırmanızı önermem.

Bunuda deneyebilirsin aynı sorunu yaşamıştım.

1. Tuş kombinasyonlarına basın " Windows + X ", "Yönetici Komut İstemi" ni seçin ve yapıştırın:

REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE \ YAZILIM \ İlkeler \ Microsoft \ Windows Defender" /V DisableAntiSpyware /t REG_DWORD /D 1 /F

2. Ardından Enter tuşuna basın.

3. Sistemi yeniden başlatın ve davranışın devam edip etmediğini kontrol edin.

Hatalar varsa, adımları manuel olarak yapın.

1. "Windows+R" tuşlarına basın, "Regedit" yazın, Tamam'a tıklayın. Bu, Windows Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açacaktır.

2. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender kayıt defteri anahtarlarına gidin.

3. Windows Defender anahtarının içinde sağ tıklayın ve bir "DWORD değeri (32 bit)" oluşturun. "DisableAntiSpyware" olarak adlandırın ve "değer 1" olarak ayarlayın, ardından Tamam'a tıklayın.

Ardından Windows Defender'ın hala etkin olup olmadığını kontrol edin.

Windows Defender'ı devre dışı bırakmayı başardıysanız bana bildirin.

Umarım sana yardımcı olmuşumdur!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu oluyo

Bu yazılım işini görecektir
Bu yazılım işini görecektir
rar şifresi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı