Defender tarama sonuçları

Screenshot_20200707-010749.png

43 tehdit. Hocam en iyi temiz kurulum yapın. Kırek Amerikali trak sumulator oyununu tavsiye etmem. 😀 (Yanlış anlaşılmasın, hedefimiz linç etmek değil.)

Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama gerçekleştir ve temizle sistemdeki virüsleri daha detayli arar ve bulur. Ve cok fazla virus var. Format atmayı düşünebilirsin. Çünkü virusler bayağı bir performans kaybi yaşatır.

Ne güzel :) olmayan şey yok. Defender ile temizlemeyin yüklediğiniz kaspersk ile taramada bulunanları temizleyin.

Tavsiyem eğer ihtiyacınız olan dosyalar vs. yoksa ve indirmesi saatlerce sürecek oyunlarınız yoksa format atın. Daha sonra da durumunuz müsait olduğu bir vakit, bir adet 10-20 liraya Windows 10 lisans Key alın (Key güvenilirliği hakkında fazla bilgim yok ve kesinlikle güvence veremem, bu konu hakkında konuşulanlara bakın). En önemlisi de kullanmadığınız halde internet üzerinden edindiğiniz programlar varsa bunları bırakın.

Hangisi? Önerilenleri seçtiyseniz çözmüştür Kaspersky'dan bahsediyorsan.

Defender. Seçtim.

Sanırım korsan oyun oynuyorsunuz veya crackli uygulamaları. Uzak durun, temiz kurulum yapın çünkü o sistemden virüsler silinse dahi düzgün çalışacağını sanmıyorum.

O virüsler System32'de bazı dosyalara yerleşiyor ve hasar veriyor. Benim şu an aygıt yöneticisi açılmıyor. Tavsiyem crack dı viçır 3 oynamayın.😀

Sanırım crackli olan oyun eyuroy track sümülatör arkadaşlar 🤣

Eki Görüntüle 609125
43 tehdit. Hocam en iyi temiz kurulum yapın. Kırek Amerikalı trak sumulator oyununu tavsiye etmem. 😀 (Yanlış anlaşılmasın, hedefimiz linç etmek değil.)

Temiz kurulum yapın. Crack oyun indirecekseniz de araştırıp indirin ilk çıkan siteden indirirseniz virüs bulaşması normal zaten.

Herkese cevapları için teşekkür ederim Kaspersky çözdü ve ciddi performans artışı oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı