-!!!!!!Günde 4-5 öğün yemeye dikkat et metabolizmanın yavaşlamaması lazım süreci hızlandırır.
-!!!!!Günde 4 litre tüketmek önemli bir detay.
!!!!!!-Kesinlikle şeker tüketme bu sporun en önemli noktası insülin direnci direkt 1.sırada sakın.
-!!!!!En az 8 saat uykuya dikkat et.
-Kaliteli karbonhidrat ve proteinlerden yemen lazım aynı zamanda doymamış yağlar örneğin.
Karb: Pirinç, yulaf, pirinç unu, tam buğday ekmeği(önermem pek) protein: Tavuk göğsü, whey, somon, hindi - doymamış yağ: Zeytinyağı(önerim),badem(önerim),avukado(fitness girl işi biraz)
-İlk hafta 300 karbdan direkt 200 sonra 100 ilerleme her hafta 15-20 gr karb düşür zaten ortalama diyet süreci 8-10 hafta sürecek aniden düşürmemen lazım önemli olan zaman.
-Durmadan pirinc i tartıp sonra kalorisine göre ölçmene gerek yok örneğin 100 gr pirinç 80 gr karb değil 100 gr karb say kesinlikle kolaylık sağlar kendi sistemimde pirinç = pirinçunu = yulaf = patates 3.6X
-Haftada 5 gün en az 40 dk kardiyo yap ilerleyen haftalarda arttır mesela ben diyetin son 2-3 haftası 60 Dk yapıyorum.
-Bacak çalış ihmal etme.
bide direkt 1000 kalori açık ver sıkıntı çıkmaz internette gördüğün her bilgiye inanma ne kadar hızlı define olursan o kadar iyi.
hocam karbı az tutmak proteini fazla almak gelişimi zedeler mi? Antrenmandan sonra pirinç unu vb tüketemiyorum veya hızlı sinen karb türü patates makarna vb. yanlış mı yapıyorum, kan şekerine fazla gelemiyorum çünkü ondan.
günlük krom falan fazla var bende hatta kan şekerim dangalanmasın diye, takıntı oldu iyice
miktara bağlı kilonu bilmediğimizden yorum yapılması imkansız aldığın miktar önemli