Definasyon tavsiyesi

Exedow

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim olabildiğince hızlı yağ oranımı düşürmek istiyorum bundan önceki 10 gün boyunca karb cyling yaptım ancak belim 10 cm inceldi ve sonra sabit kaldı ve tekrardan arttı bunun yüzünden farklı bir beslenme programına gecmek istiyorum olabildiğince hızlı derecede yağ oranımı düşürecek beslenme programı varsa tavsiyeleriniz nelerdir? Sert bir diyet vesaire olabilir saatlerce aç kalabilirim ya da cok düşük kaloriyle beslenebilirim açlık sorunum değil yağlarımdan kurtulmak istiyorum (yağ oranım 20 kilom 88 90 civarı )

Son olarak, gün içinde ne kadar aktifsin? Haftada kaç gün antrenman yapıyorsun, günde ne kadar yürüyor ya da fiziksel olarak yorucu bir işte mi çalışıyorsun? Tdee'ni hesaplayabilmem için bunları bilmem gerekiyor.

Normalde 4-6 (vücut yorgunluğuma göre değişiyor) gün vücüt geliştirme yapıyorum onun dışında evde oturuyorum ama siz derseniz 7 gün yap her gün kardiyo yap yaparım.

BMR’in, yani bazal metabolizma hızın, hiçbir şey yapmadan (tam dinlenme halinde) vücudunun harcadığı kalori yaklaşık 1999 kcal. Aktivite düzeyine göre günlük toplam harcadığın kalori ise 2998 kcal civarında. Şu anda kilo vermek için alman gereken kalori miktarı; Haftada 0,5 kilo (ayda yaklaşık 2 kilo) vermek istiyorsan: 2498 kcal. Bu genellikle önerilen bir miktar. Daha fazla kalori açığı ise kas, glikojen ve su kaybına neden olabilir. Yani, ayda 2 kilo vermek istiyorsan günlük 2498 kcal alman yeterli olacaktır.

(10 × 90) + (6.25 × 187) - (5 × 15) + 5
900 + 1168.75 - 75 + 5
1998.75 kcal x 1.5 (Aktivite Düzeyi) = 2998 (TDEE)

Bmr'in, yani bazal metabolizma hızın, hiçbir şey yapmadan (tam dinlenme halinde) vücudunun harcadığı kalori yaklaşık 1999 kcal. Aktivite düzeyine göre günlük toplam harcadığın kalori ise 2998 kcal civarında. Şu anda kilo vermek için alman gereken kalori miktarı; haftada 0,5 kilo (ayda yaklaşık 2 kilo) vermek istiyorsan: 2498 kcal. Bu genellikle önerilen bir miktar. Daha fazla kalori açığı ise kas, glikojen ve su kaybına neden olabilir? Yani, ayda 2 kilo vermek istiyorsan günlük 2498 kcal alman yeterli olacaktır.

(10 × 90) + (6.25 × 187) - (5 × 15) + 5
900 + 1168.75 - 75 + 5
1998.75 kcal X 1.5 (aktivite düzeyi) = 2998 (tdee)

Teşekkürler ama daha hızlı bir yöntem var mı karb cyling gibi 1 2 ayda güzel sonuçlar veren.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı