Definasyonda kullanılabilecek supplementler nelerdir?

zavoddskaya

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam yakın zamanda definasyona girmeyi planlıyorum.
Sizlere sorum şu definasyonda kullanılabilecek yağ yakımını vs hızlandıran supplementler nelerdir?
Bulk sürecimde kreatin, protein tozu ve pre workout kullanıyorum.
Supplementler ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam en kaliteli ve uygunu hangisidir sıvı mı yoksa hap şeklinde mi alayım.

Fark etmez. Bu iyidir. 25 ML alacaksınız. Taurin takviyeli.
1 servis ürünü (1 kapak, 25 ML) antrenmandan 30 dk önce tüketiniz.
Yazıyor. Kullanım talimatına uyarak tüketin. Yağ yakımını hızlandırır kendisi.

Kreatin kullanıyorum zaten aylardır kullanıyorum bende saç konusunda sorun olmadı.
bende de hafif dökülme yaptı gibi oldu da günlük stresten olabilir herkeste farklı etki yapıyo günah keçisi ilan etmeyeyim

Hocam en kaliteli ve uygunu hangisidir sıvı mı yoksa hap şeklinde mi alayım.

Ocean karnitin en ucuzu ve güvenilir olanı diğerleri de kullanabilirsin spordan önce özellikle kardiyordan 30 dakika önce alırsan spor sırasında etkisini daha çok görürsün o da şeyden dolayı bu ürünlerde karnitinin yanınında taurin olduğundan yoksa sabah aç karnına karnitini alsan kreatin gibi etkisi var yani aslında anlık bir olayı karnitin tüm gün çalışır vücuda alsan yeter hesabı. Karnitin yağ yakmaz - vücut yağ yakımı modundayken (kalori açığı vb.) Yağ asitlerini mitokondriye taşır ekstra enerji hissedersin bundan dolayı. Onun haricinde garsinya guarana yeşil çay ve kahve. Yeşil çay kahve sinerjik çalışır kahveden gelen kafein yeşil çaydaki theaninle birlikte komboluyor ve kahvenin anksiyete uyarıcı etkisini nötrlüyor. Garsinyada hca var yağ dokularına yağ depolanmasını azaltıyor. Cla alırsan insülinin taşıdığı fazla enerjiyi depolarken yağ hücrelerine yerine kas hücrelerine depolamaya çalışır. Kas kütlesi artışı yaşarsın aynı zamanda yağ oranın düşer. Metobolizma hızlandıran şeyler tüketmeye çalış: Kırmızı biberde kapsaisin var acı tüket. Yeşil çay olarak da gidip marketten süzen poşetlerden falan alma hikaye onlar Trendyol'dan ithal matcha al. Kateşin bulundurduğundan yağ yakar. Matcha yeşil çayın 10 - 100 katı kadar kateşin bulunduruyor markasına göre. Durum bu hocam kolay gelsin.

Son düzenleme:
Bende de hafif dökülme yaptı gibi oldu da günlük stresten olabilir herkeste farklı etki yapıyor günah keçisi ilan etmeyeyim.

Ocean karnitin en ucuzu ve güvenilir olanı diğerleri de kullanabilirsin spordan önce özellikle kardiyordan 30 dakika önce alırsan spor sırasında etkisini daha çok görürsün o da şeyden dolayı bu ürünlerde karnitinin yanınında taurin olduğundan yoksa sabah aç karnına karnitini alsan kreatin gibi etkisi var yani aslında anlık bir olayı karnitin tüm gün çalışır vücuda alsan yeter hesabı. Karnitin yağ yakmaz - vücut yağ yakımı modundayken (kalori açığı vb.) Yağ asitlerini mitokondriye taşır ekstra enerji hissedersin bundan dolayı. Onun haricinde garsinya guarana yeşil çay ve kahve. Yeşil çay kahve sinerjik çalışır kahveden gelen kafein yeşil çaydaki theaninle birlikte komboluyor ve kahvenin anksiyete uyarıcı etkisini nötrlüyor. Garsinyada hca var yağ dokularına yağ depolanmasını azaltıyor. Cla alırsan insülinin taşıdığı fazla enerjiyi depolarken yağ hücrelerine yerine kas hücrelerine depolamaya çalışır. Kas kütlesi artışı yaşarsın aynı zamanda yağ oranın düşer. Metobolizma hızlandıran şeyler tüketmeye çalış: Kırmızı biberde kapsaisin var acı tüket. Yeşil çay olarak da gidip marketten süzen poşetlerden falan alma hikaye onlar Trendyol'dan ithal matcha al. Kateşin bulundurduğundan yağ yakar. Matcha yeşil çayın 10 - 100 katı kadar kateşin bulunduruyor markasına göre. Durum bu hocam kolay gelsin.

Sağ olasın hocam definasyona gireceğim zaman dediklerini uygulayacağım teşekkürler.

Sağ olasın hocam definasyona gireceğim zaman dediklerini uygulayacağım teşekkürler.
Karnitini kesinlikle al diğerleri yağ yakımını boostlar ama karnitinsiz iş yapılmaz öyle söyleyeyim. güvenilir olanı al tek serviste 3000mg etki etmeye başlıyor zamanında çok araştırmıştım supplement + doktor videolarına çok baktım. Sabah aç karnına 1 porsiyon bir de antrenmandan 30 dakka öncesi al.

Karnitini kesinlikle al diğerleri yağ yakımını Boost'lar ama karnitinsiz iş yapılmaz öyle söyleyeyim. Güvenilir olanı al tek serviste 3000mg etki etmeye başlıyor zamanında çok araştırmıştım supplement + doktor videolarına çok baktım. Sabah aç karnına 1 porsiyon bir de antrenmandan 30 dakika öncesi al.

Sence en güvenilir hangisi hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı