Definasyondayken Cola Zero içilir mi?

Hocam diyette hiçbir şeyden kesinlikle yemez içilmez diye bir şey yok yemek istediğin canın çeken bir şey olursa miktarına bağlı haftalık olarak yapabilirsin amaç düzenli beslenip bunu korumak her gün içeceksen hiç içme daha iyi ayrıyeten 21 gün kuralı diye bir şey var 21 gün bir şeyi yemez içmez isen canın çekmiyor bunu denedim gerçekten o tarz şeyleri yeme içme gereği duymadım.

Hocam diyette hiçbir şeyden kesinlikle yemez içilmez diye bir şey yok yemek istediğin canın çeken bir şey olursa miktarına bağlı haftalık olarak yapabilirsin amaç düzenli beslenip bunu korumak her gün içeceksen hiç içme daha iyi ayrıyeten 21 gün kuralı diye bir şey var 21 gün bir şeyi yemez içmez isen canın çekmiyor bunu denedim gerçekten o tarz şeyleri yeme içme gereği duymadım.
Hocama kesinlikle katılıyorum

Kalorisi neredeyse sıfır olduğu için diyetine zararı olmaz, aksine tatlı ihtiyacını giderir ve diyetini biraz da olsa kolaylaştırır. Canının çok yemek çektiği zamanlarda biraz içerek diyetine daha bağlı kalabilirsin.

Sert yağ yakıcı diyette cola Zero içmek olur mu?

Evet içilir. İçerisinde tatlandırıcı var ve tatlandırıcılar definasyona engel değildir. Fakat siz yine de definasyonu kendinize zehir etmeyin. Normalde kola haftada 4 kez içiyorsanız bunu 0'a düşürmek yerine 1'e düşürün. Öbür türlü tüm şekeri keserseniz hem yorgun düşebilirsiniz hem de diyet sürdürülebilir olmaz. Yediğimiz hemen hemen her şeyde bir miktar şeker var çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı