İçim Fit protein içilir mi?

Merhaba arkadaşlar, fit protein kakolu 26 gram protein var, içilir, 2 günde bir içiyorum. Protein olarak da klasik yumurta, tavuk but vb. bazen makarna yiyorum. Ekmeği kestim, 2 gündür tam buğday yemiyorum karbonhidratı düşük tutmak için.

Kimse soruyu cevaplamamış o kadar mesaj arasından her neyse. Arada sırada içilir hocam fakat o protein vücuta 1-2 günde giriyor.A101'de içinde 10 gram protein olan barlar oluyor 25 TL'lik onları kullanmak daha mantıklı vücuda da direk giriyor. Ayrıca ne kadar doğruysa şekerli diyorlar bayağı o içeceğe şekersiz yazmasına rağmen. Off daylerde içilebilir bence.

Güçlenmek için progressive overload yapıyoruz zaten. Göğüs destekli bir rowda güçlenmenin barbell rowdan aşağı kalır yanı ne? Barbell rowun göğüs destekli oturaklı bir row üzerine hiçbir artısı yok sadece eksileri var.
-Stabilizasyon berbat
-Kendini dengede tutmak için core,bacaklar ve erektörler gereksiz yere çalışıyor ve stabilizasyon berbat olup devreye bir sürü gereksiz kas grubu girdiği için sırttaki motor ünite katılımı ve güç üretimi oldukça düşüyor. Erektör çalışmak istesem gider hyperextension yaparım.
-Bel ve erektörler limitleyici faktör oluyor.
-Tekrardan devrede bir sürü kas grubu olduğu için sinir sistemini de daha fazla yoruyor.
-Form bozmaya çok daha açık.
Belli hareketler olmadan güçlenilemez algısı yanlış.
gelecek bulk döneminde makina rowmu yapmalıyım yoksa bar ilemi ?

%80 kazein, %20 whey içerdiği için spor sonrası tüketmek pek faydalı değil, çünkü kazein yavaş salınıyor. Spor sonrası testesteronda geçici bir artış oluyor, kas protein sentezini ve anabolik pencereyi daha iyi kullanmak için whey veya tam protein tercih etmek daha iyi. Kazeinin tek avantajı, gece yatmadan önce içersen uyku boyunca kaslara 4–6 saat boyunca amino asit sağlaması. Yoksa sadece günlük protein miktarını tamamlamak için pek bir işe yaramıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı