Definitive Edition olmayan GTA San Andreas orijinal olarak nereden indirilir?

Korsan sürüm yüklemen lazım. Bir dolu site var zaten bunu sunan.

Bu Definitive değil mi hocam? Benim bildiğim trilogy yapıp o şekilde satmaya başladılar.

Altında çıkış tarihi 2005 yazıyor. İki tane Trilogy var biri düz diğeri Definitive Edition.

Korsan sürüm yüklemen lazım. Bir dolu site var zaten bunu sunan.

Korsan istemiyormuş. O ne öyle fakir gibi affedersin, basacak parayı alacak babalar gibi.

Altında çıkış tarihi 2005 yazıyor. İki tane Trilogy var biri düz diğeri Definitive Edition.

Korsan istemiyormuş. O ne öyle fakir gibi affedersin, basacak parayı alacak babalar gibi.
Eskiden Steam üzerinden de satılıyordu. Artık satılmadığı için korsan bulması gerekecek. CD sürümleri için bile crack yaması kullanması gerekiyor.

Ya biliyorum da ben kurmalı istemiyorum kurmalı olursa sıkıntı PC'ye virus bulaşabilme ihtimali daha fazla zaten korsan oyun indiren biri değilim.
Dandik olan ve cahil kaynayan Türk forumları yerine Reddit Megathread veya Steam Underground Community gibi yerlere bakarak hareket edersen virüs bulaşma ihtimali yok sayılır.

Eskiden Steam üzerinden de satılıyordu. Artık satılmadığı için korsan bulması gerekecek. CD sürümleri için bile crack yaması kullanması gerekiyor.

Rockstar'da satılıyor, tek ihtiyacı olan Rockstar Launcher olacaktır.

Ya biliyorum da ben kurmalı istemiyorum kurmalı olursa sıkıntı PC'ye virus bulaşabilme ihtimali daha fazla zaten korsan oyun indiren biri değilim.

Yani kart bilgilerini çalıp Karayiplerde tatile giderler vallahi. Sen satın al hem 500-600 TL nedir canım bu devirde. Yanında da GTA 3 ile Vice City geliyor mis gibi.

En orijinal sürümü oynamak istersen ve kol da varsa, PCSX2'nin 1.7 sürümünü kurup PS2 sürümünü oynayabilirsin. Cdromance sitesinde bulunuyor ISO.

Hem içinden bir içerik çıkartılmamış oluyor orijinal sürüm olduğundan. Yeni sürümlerde bazı müzikleri çıkartmışlardı lisanslar yüzünden. Hemde emülatörün save state gibi hayat kurtaran özelliklerini de kullanabilirsin.

Dandik olan ve cahil kaynayan Türk forumları yerine Reddit megathread veya Steam Underground community gibi yerlere bakarak hareket edersen virüs bulaşma ihtimali yok sayılır.

Megathread gibisi yok. Technopat kuralları izin verirse, onu çevirip rehber yapmak lazım. Sonra pat diye atarız konulara.

Megathread gibisi yok. Technopat kuralları izin verirse, onu çevirip rehber yapmak lazım. Sonra pat diye atarız konulara.
Bu konuda katılıyorum. GTA Trilogy paketi 577TL değil de 800+ TL olsaydı forum kuralları izin verdiği için yine yardımcı olabilirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…