Definitive Edition olmayan GTA San Andreas orijinal olarak nereden indirilir?

Bu konuda katılıyorum. GTA Trilogy paketi 577TL değil de 800+ TL olsaydı forum kuralları izin verdiği için yine yardımcı olabilirdik.

Korsan istemeyene de üstelemeye gerek yok. Birisi "vürüs varmışş, mayning yapıyormuşş" dediğinde direkt soğuyorum. Link atsan indiremez, torrent bilmez, 1 ay sonra çok alakasız bir sebepten bilgisayarı mavi ekran verse gelir seni bulur "korsan indirtti vürüs girdi" diye.

Bilinçli PC kullanıcısı olacak ki anlatabilesin.

Korsan istemeyene de üstelemeye gerek yok.
Ben konu içerisinde oyunu telefonda 30TL'ye, PC'de 577TL'ye alabileceğini söyledim. O açıdan içim rahat hocam.
Bilinçli PC kullanıcısı olacak ki anlatabilesin.
Bilinçli kullanıcıların çoğu yardıma ihtiyaç duymuyor. Forum 800+ TL oyunlar için korsana destek izni verdiğinden beri sadece 2 kişi yardım istedi. Kalan tayfa zaten bir şekilde hallediyor işini.
Birisi "vürüs varmışş, mayning yapıyormuşş" dediğinde direkt soğuyorum. Link atsan indiremez, torrent bilmez, 1 ay sonra çok alakasız bir sebepten bilgisayarı mavi ekran verse gelir seni bulur "korsan indirtti vürüs girdi" diye.
Sırf böyle bir olay yaşamamak için birine bu tarz konularda yardım ettiğim zaman bir dahaki sefere bensiz hareket etme diye tembihliyorum. Sonra kendi kendine bir şeyler deneyip yanlış yapınca bana patlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı