Defrag (Disk Birleştirme) Sonrası Diskte Aşırı Ses Oluşması

Merhabalar.
"IOBit Smart Defrag 6.2" kullanıyorum. "Birleştir ve En iyile" seçeneğine tıkladım.
İşlem başarılı bitti.
Ancak faydasını görmeme rağmen ( 2 dakikadan 1 dakikaya inen bir açılış süresi) şimdilerde diskten daha çok ses gelmeye başladı.
Hard disk 14 senelik. Acaba hard disk miadını mı doldurdu yoksa disk birleştirmenin zararı mı?
(Başka IOBit Advanced System Care 12.3 Pro ile Bitsum Park Control kullanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
HD Tune Pro ile test yapın. Quick scanı işaretlemeyin! Healt bölümünü ve okuma yazma bölümünün fotoğrafını burada paylaşın. Okuyucu kafa ömrünü tamamlamış olmalı. Ortalama HDD ömrü 10.000 saat.

Auslogics Disk Defrag varken IOBIT ürünlerinden uzak durmanız sizin yararınıza olacaktır. Son kez dediğim program ile slow defrag and optimize seçeneğini seçip işlemi tamamlayıp tekrardan sorun devam ediyor mu bir dener misiniz? Ayrıca işlem bittikten sonra HD Tune testlerini paylaşırsanız sevinirim.

Maalesef HD Tune süresi bitmiş. o yüzden bakamıyorum.
Tarama yaptım temiz.
hdd2.PNG

Birde şuna bakarsanız:
hdd.PNG

HD Tune Pro ile test yapın. Quick scanı işaretlemeyin! Healt bölümünü ve okuma yazma bölümünün fotoğrafını burada paylaşın. Okuyucu kafa ömrünü tamamlamış olmalı. Ortalama HDD ömrü 10.000 saat.
18469 saat çalışma saati ne anlama geliyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı