Değişim istememe rağmen iade yapıldı

• Konuyu başlatan 260112
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 4.733
Arkadaşlar bugün sonucum çıktı olumlu. Gamepower fujin kulaklığı önerdiler. Ben zaten yeni kulaklık almıştım. Bahane ile PC için oyuncu kulaklığım oldu.​
Sizin adınıza sevindim. Olması gereken de buydu zaten. Bu durum da kanunların ve yönetmeliklerin firmaların politikalarından daha üstün olduğunu bilmeyen ve diğer tüketicileri yanlış yönlendiren arkadaşlara da göstermiş oldu. 👍

Satıcı isterse iade alır isterse değişim yapar. Tüketici Hakem Heyeti buna karışamaz. Her firmanın kendi iade ve değişim politikası vardır.
Fiyatının değişecek olmasından sebep iadeye almışlardır veya stok kalmamıştır.
İadeyi kabul ettiklerini şükredin bence. Yine haklarınızdan birine sahip olabilmişsiniz.
Mağduriyetinizi açıklayan güzel bir geribildirim yapın. Ürünü satın aldığınız zamanla şuan ki arasında fark olduğunu bu sebepten ötürü iade yapılırsa ürünü tekrar satın alamayacağınızı dile getirirseniz firma yardımcı olabilir. Şansınızı deneyin.
Kanunda secimlik haklar vardir, tuketici onlardan secim yapar. Hakem heyeti kararlari ise mahkeme karari hukmundedir, uygulanmasi zorunludur. Senin yorumun acikca insanlari yaniltma amacli, forum moderatorune sikayette bulunacagim, hayretler icinde okudum yazdiklarini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı