Değişim kampanyası ile S23'ü iPhone 15 ile takas etmek mantıklı mı?

batman34

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Hepsiburada değişim kampanyası ile S23 cihazımı iPhone 15 ile yenilemek istiyorum. Benim telefonuma 25.000 TL veriliyor. Ben ek olarak üste 27 bin lira vereceğim sizce mantıklı mı?

Iphone 16 olursa ne kadar vermen gerekiyor?
29600 tl iphone 16 takasına benil telefona 29 bin veriyor.

Fiyatı gayet iyi vermişler mesela ben geçen nova 10 vermiştim 3000 tl dediler saçma bir şekilde. İphone 15 yerine S25 öneririm 8 elite var içinde.
Daha samsung almam evet telefon mükemmel ama kesinlikle ips keyfi vermiyor.

Arkadaşlar Hepsiburada değişim kampanyası ile S23 cihazımı iPhone 15 ile yenilemek istiyorum. Benim telefonuma 25.000 TL veriliyor. Ben ek olarak üste 27 bin lira vereceğim sizce mantıklı mı?
İphone 16 takas edersem benim cihazıma 30 bin tl veriyor yani 30 bin lira ödeyip iphone 16 takası yapabiliyorum.

29600 tl iphone 16 takasına benil telefona 29 bin veriyor.
27k verene kadar 3k daha ver 16 al alacaksan en mantıklısı bu. Benim gibi Android alerjin varsa alınır değilse alınmaz bu arada. Bütçe varsa Pro ve üzeri modeller öneririm. Şöyle söyleyeyim şu an benim elimde Iphone 11 128 gb var. Bak kaç yıllık telefon buna bile telefoncular 14k veriyor Android alırsan böyle bir şansın olmayabilir getirisi daha hızlı düşüyor bence.

27k verene kadar 3k daha ver 16 al alacaksan en mantıklısı bu. Benim gibi Android alerjin varsa alınır değilse alınmaz bu arada. Bütçe varsa Pro ve üzeri modeller öneririm. Şöyle söyleyeyim şu an benim elimde Iphone 11 128 gb var. Bak kaç yıllık telefon buna bile telefoncular 14k veriyor Android alırsan böyle bir şansın olmayabilir getirisi daha hızlı düşüyor bence.
Çok haklısın.Aslında android bu aralar cidden çok mantıklı telefonlar s23 zaten çok güçlü bir cihaz aslında 14 pro ve üzeri pro modeller ile takas etmek daha mantıklı ama cihaz yok ancak düz modeller ile takas edebiliyorum.
Hepsiburada değiş tokuş kampanyası ile alakalı çok şikayet var.Acaba 29 bin tl cidden benim telefonu verirlermi yoksa bir sorun çıkartıp fiyattan kırarlarmı açıkçası pek güvenmiyorum.

Hocam ben de denedim. S23 için 15 civarı 23 ultra için 25 civarı veriyor. Size niye fazla fiyat verdi anlamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı