Yetersiz bir işlemci mesela S20 deyince amiral bir telefon düşünüyor insan ama PUBG'yi iPhone 6'dan daha yavaş açar (S8+ da yaşadım bu durumu) iPhone X ve SE istemiyorsa XR'ye bak istersen SE ye göre eski X e göre güncel.
Telefon alıyorum, telefonda oyun oynayan birisi değilim ve hiç de alakam olmadı. Oyunlarda ısınma dışında bir sorunu yoksa kafama yatıyor biraz açıkçası.
Telefon alıyorum, telefonda oyun oynayan birisi değilim ve hiç de alakam olmadı. Oyunlarda ısınma dışında bir sorunu yoksa kafama yatıyor biraz açıkçası.
Tamam o zaman toparlayalım. Kasa, kullanımdaki özellikler ve kamera benim için önemli olan şey. Kullanım özelliği derken mesela gece modu gibi özellikler. Bu bağlamda iPhone X/SE vs S20 yaptığımızda, kazanan S20 mi oluyor? 120 Hz, QHD, 8K video da aşırı cezbedici. Ah ah, bir de Samsung almam diyordum...
Tamam o zaman toparlayalım. Kasa, kullanımdaki özellikler ve kamera benim için önemli olan şey. Kullanım özelliği derken mesela gece modu gibi özellikler. Bu bağlamda iPhone X/SE vs S20 yaptığımızda, kazanan S20 mi oluyor?