Değişim yapılan Zotac ekran kartı yerine Gigabyte ekran kartı gönderildi

Kartın stres testi ve kozmetiğine herşeyine baktım. Dışında da içinde de bir sorun görünmüyor. Satmayı düşünmüyorum ha belki ilerde satarsam satıcıyla biraz uğraştırabilir. Zaten firma ücret iadesi diye diretiyordu ama uğraşlarım sonucu bunu yaptılar. Ürün Oem değişim ürünü ama dediğim gibi ilerde satışını yaparken alıcıya nasıl açıklama yapacağım bilemiyorum. 🙄
Bu konuyu gösterirsin artık son çare, ikna olabilir bir ihtimal 🤩

Isı değerleri gönderdiğim karttan bir tık daha düşük ve fanları biraz daha sessiz çalışıyor. Termal ped ve macununun yeni olmasına bağlıyorum.
Not: Görderdiğim ürün Zotac RTX 3080 Trinity
Bana gelen: Zotac RTX 3080 Tİ Holo Black

Isı değerleri gönderdiğim karttan bir tık daha düşük ve fanları biraz daha sessiz çalışıyor. Termal ped ve macununun yeni olmasına bağlıyorum.
Not: Görderdiğim ürün Zotac RTX 3080 trinity.
Bana gelen: Zotac RTX 3080 Ti holo Black.
Daha ne istiyorsunuz? Adamlar daha üst seviye bir kart yollamışlar bence bu gayet iyi bir şey.

Daha ne istiyorsunuz? Adamlar daha üst seviye bir kart yollamışlar bence bu gayet iyi bir şey.

Sorun Zotac değil de başka bir kutu ile gelmesi.

Termal ped ve macununun yeni olmasına bağlıyorum.

Not: Görderdiğim ürün Zotac RTX 3080 trinity.
Bana gelen: Zotac RTX 3080 Ti holo Black.

Termal ped ve macun değişiMİ mi? Hocam 3080'den 3080 Ti'ya geçiş yapılmış, ürün değişimi yani sıfırıyla değişimi olmuş herhangi parça değişimi yok direkt kartın kendisi farklı.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim sorunu çok güzel özetlediniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı