The G.O.A.T
Megapat
- Makaleler
- 1
Hocam üst model ve daha iyi kart zaten. Eğer garantisi sizin degisim yapilan kartiniz kadar kaldiysa bence pek irdelemeyin.
Bu konuyu gösterirsin artık son çare, ikna olabilir bir ihtimalKartın stres testi ve kozmetiğine herşeyine baktım. Dışında da içinde de bir sorun görünmüyor. Satmayı düşünmüyorum ha belki ilerde satarsam satıcıyla biraz uğraştırabilir. Zaten firma ücret iadesi diye diretiyordu ama uğraşlarım sonucu bunu yaptılar. Ürün Oem değişim ürünü ama dediğim gibi ilerde satışını yaparken alıcıya nasıl açıklama yapacağım bilemiyorum.![]()
Daha ne istiyorsunuz? Adamlar daha üst seviye bir kart yollamışlar bence bu gayet iyi bir şey.Isı değerleri gönderdiğim karttan bir tık daha düşük ve fanları biraz daha sessiz çalışıyor. Termal ped ve macununun yeni olmasına bağlıyorum.
Not: Görderdiğim ürün Zotac RTX 3080 trinity.
Bana gelen: Zotac RTX 3080 Ti holo Black.
Daha ne istiyorsunuz? Adamlar daha üst seviye bir kart yollamışlar bence bu gayet iyi bir şey.
Termal ped ve macununun yeni olmasına bağlıyorum.
Not: Görderdiğim ürün Zotac RTX 3080 trinity.
Bana gelen: Zotac RTX 3080 Ti holo Black.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.