[Değişim Yapıldı] Hepsiburada Kullanılmış R5 1600 AF Gönderdi

Kutunun üzerindeki kargo kodunu HepsiJet,'den sorgulamayı düşündüm sorguladım ve 19 Haziran'da iadeye vermiş, 21 Haziran'da iadesi kabul olmuş sonra da bana gönderilmiş, 1 günde Hepsiburada gebze deposuna ulaşmış ama benim kargom hala ulaşamadı, bakalım ne olacak merakla bekliyorum.

Merak eden varsa bugün yeni ürün gönderdiler, bu sefer kapıda kontrol ettim sıfır ürün sorun yok ama 1 hafta zamanımı çaldılar, yerse mantığıyla kullanılmış ürün gönderdiler, bir daha asla Hepsiburada'dan bir şey almayacağım bu sondu. Siz de dikkat edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.

Son düzenleme:
Şanslarını denemişler resmen. Hiç yakıştıramıyorum böyle hareketleri firmalara. Küçük düşünmüş oluyorlar.
Evet, şimdi o ürünü kim bilir hangi şanssız insana gönderecekler ve o da belki 1 hafta strese girecek belki farketmeyip kullanıcak, ne diyim yazık. İşlemciye o koruyucu jelatini boşuna takmıyorlar aslında o açıldığı an iade alınmaması lazım, alınıyorsada usulüne uygun gönderilmesi lazım, altındaki macun darmaduman olmuş yersen diye gönderiyorlar.
Bugün genel merkezden arayıp özür dilediler ve hesabıma 100 lira hediye çeki tanımladılar, biraz geç oldu fakat bu davranışları için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…