Değişimden Gelen Anakartım Kullanılmış mı?

beanliyo

Hectopat
Vatan'ın sitesinden ASUS B450-Plus aldım. Ürünü internetten aldığım için değişim hakkım vardı. Ürünün kutusunda hasar var diye mağzasında değişim yaptım. Bana gelen anakartın chipsetinde koruma stickeri vardı. Şu an değişim yaptıklarında yok ancak kutu içeriği sıkıntısız ve her şeyi tam. Sizce kullanılmış anakart mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'ın sitesinden ASUS B450-Plus aldım. Ürünü internetten aldığım için değişim hakkım vardı. Ürünün kutusunda hasar var diye mağzasında değişim yaptım. Bana gelen anakartın chipsetinde koruma stickeri vardı. Şu an değişim yaptıklarında yok ancak kutu içeriği sıkıntısız ve her şeyi tam. Sizce kullanılmış anakart mı?
Olabilir fakat sorun yoksa kullan gitsin.

Kartla ilgili başka bir soruna sebebiyet vermemek için ürün test edilip sana gönderilmiş olabilir diye düşünüyorum. Kartta bir sorun gözükmüyorsa kullanabilirsin bir sorun teşkil etmez.

Mağazaya gittim bugün ordan değişim yaptırdım bir tane kalmış dedim teşhir olmasın diye yok dedi adam iadeleri asla rafa koymuyoruz ama aklımda şüphe kaldı tek bir ürün ve koruma stickerı olmaması

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı