Deha Tuzcu ve ekibiyle yaptığı karaktersizlikler

Aynen oyle dostum ve deha bundan once zengin değildi bu işe başladı baktı para var daha cok ustune gitti.

Bak bu işin CC yapılmaması halide var bir aralar arkadaşım spotifya şarkı üretiyordu şu an şarkısı yok sildi 4500 dinlenme satın aldı kendi parasıyla ki uygun bir miktardı 160-200 falandı ve dolar bazından geldiği için {UK dinleyicisi satın almıştı sanırım onlar daha pahalı oluyor daha çok para getirdiği için} yaklaşık 14 dolar kazandı. Bu işler yani her türlü katlatıyor parayı [Normalde 22 dolar falan kazanması gerek ama yayıncı ücreti+komisyon falan 13-14e düşüyor]

Adamın babasında tonla para var kanka CC ile alınacak şey mi GTR.

Son düzenleyen: Moderatör:

AirPods'um titriyor elim ayağım nerede.

Charm anlatınca bizim millet uyandı çok önceden biliyorsan sen anlatsaydın o zaman? Ayrıca babasının parası olması suçlarının önemsenmiceği anlamına gelmez.

Charm anlatınca bizim millet uyandı çok önceden biliyorsan sen anlatsaydın o zaman? Ayrıca babasının parası olması suçlarının önemsenmiceği anlamına gelmez.

Charmin anlattigi her şey bos bunlari zaten herkes biliyordu bu olayla ilgili sayili video oldugu icin tuttu bu kadar deha USA sinirlari icinde bu yuzden ona hiçbir şey olmayacak ayrica şu anda kazandigi para legal CC'yi coktan saldi diye biliyorum.

Anlattıkları boş değil bilmeyen binlerce insan vardı her şeye sallamayı neden bu kadar seviyorsunuz anlamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben hala CC ile kazanıyor diye biliyorum.

Babasında tonla para olduğu doğru ancak charm türemesi yanlış çünkü bu konuyu charmdan önce açsaydın kimse inanmazdı zaten inansalardı şu ana dek deha tuzcu zaten linç yemiş olurdu charma gerek kalmazdı.

CC yapıp onu Spotify bakiyene aktarıp paranı katlanmış bir şekilde çekince gene legale dönüşüyor zaten.

Kazanmasa neden adını anıp kendini riske atsın adam düet attığı kişi neden "dehayla CC big tonka" desin?

Tem'e vermişlerde istihbarat peşinde Discord da diyordu adam veri yaymış veri verelim bu arada charm burada önüne gelene sallamış ve verdiği çoğu bilgide yanlış olayda deha tuzcunun alakası yok ihbardır Twitch'teki kız yayıncıları rahatsız etmektir o videoda gösterilen yapılan şeylerin çoğu fake Atat'a ait dehanın kurduğu atat değil insanları yanlış bilgilendiren bir Video'dan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…