pwleredal
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Olayları charm'dan önce biliyordum. "Paraları katla" şarkısı çıktığında sağdan soldan duymuştum elemanın temiz olmadığını. Charm sadece bunu yaydı biraz daha herkese ulaşmasını sağladı. Çoğu yayıncı Deha'nın sadece bir şarkıcı olduğunu sanıp izliyor hatta instagram'dan takip ediyordu. Charm ünlü biri olduğu için sesini duyurdu sadece bu kadar.Dostum ben orada atatı o mu kurmadım diyorum ayrıca yayıncılara çoğu yapılan şey Babapro'nun kurduğu atat aittir burada charmın yarım gramlık bilgisiyle dehaya sallaması saçma ayrıca charma verilen bilgilerin yarısı yanlış tek dediği doğru şey dehanın atatı kurması bgyden atılması
Kankam dönen öyle büyük bir para yok yok adam CC'den Porsche almış o video da çocuk diyor zaten çalıştığım yerden aracı aldım diye açıklıyor neyse konu o değil CC'de 10 milyon liralık vurgun yapacak biri yok olamazda adam 1 milyon liralık vurgun yaptı yasin bey YouTube'a yazarsanız görürsünüz zaten haberdeki yakalanma anını imkansız dostum belirli bir ücretle kendinie sermaye kurar oda öyle belki deha mesela bu yolla şarkıcılığa adım atmış sanırsam.
Hayır dostum olayları sorgulamadan sırf bir ünlü YouTuber veya yayıncı bir şey dediği için lafına güvenip yargılıyorsunuz.