Deha Tuzcu'nun sitesi güvenilir mi?

Hocam dalgaya alınacak bir konuya mı benziyor? Gündemimizde olan şeyleri izlemelisiniz. Sanal ortamdayız
Aklınızda çok yanlış bir düşünce oluşmuş. İnternette video çekimi yapan kişiler keşke bu konuya da bir açıklık getirseydi.
Bu gibi insanların sizin haberiniz olmadan sizden bir şey çalması çok zor bir ihtimal. Bu adamların yaptığı sözde "kart çalma" diye anlatılan şeylerin tamamı, bakın yüzde doksan da demiyorum, tamamı dolandırıcılık, hırsızlık değil. Anlamayan insanları dolandırıyorlar veya sizi websitelerinden zorla işlem yapmaya itiyorlar. Siz tanımadığınız bir siteye kartınızı girmediğiniz sürece emin olun kartınız güvenli olacaktır. Eğer bizi size gelip sizi herhangi bir mevzudan ikna edip sizden kart bilgilerinizi isterse ve siz atarsanız kart bilgileriniz gider. Bu internette izlediğiniz insanlar zeki, yazılım dehası, her türlü şifreyi kıran tipler değil bu algıdan vazgeçilmesi lazım. Gönderdiğiniz kişinin bu işleri yapmadığına bile adım gibi eminim. Bu kişi yapan kişilerin kendisini belli etmemek için kullandığı "money mule"'lardan bir tanesi.
Her ne kadar karşınızdaki kişinin sicili kabarık olsa da; "ip aldım, kart çaldım, websiteye girdim" böyle şeyler asla yok. İçiniz o konuda rahat olsun, iyi forumlar.
 
Dünden beri görüyorum bu olayları ne oldu tam anlamadım bu kadar ciddiye alınacak şeyi ama altı üstü bir siteye girmekle ne olabilir ki? Evinize polisin baskın yapacak hali yok ya, "hop kardeşim sen şu şu siteye girdin" diye.

Ayrıca biri özet geçerse çok sevinirim.
 

Geri
Yukarı