Dehb polisliğe engel mi?

• Konuyu başlatan TSML
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.848

TSML

Hectopat
Daha fazla  
Dehb tedavisi gördüm uzun zaman çok ağır değil ama concerta ritalin ve abilify kullanıyorum. Şimdi polislik düşünüyorum. Yabancı dil ile birleştirip güzel bir yere yerleşebilirim diye düşünüyorum. Fiziki olarak gayet iyiyim. 1.96 boy 92 kiloyum. Spor yapıyorum ama dehb polisliğe kesin engel ise İngiliz dili ve edebiyatı düşünüyorum. Bilgisi olanlar cevap verebilir mi? Dehb polisliğe kesin engel mi? Tedaviyi sonlandırabilirim büyük bir eksiği olmaz.
Sınıf tekrar yaşadım 11. sınıfım şu an.

Hala ilaç kullanıyor musunuz? Bıraktıysanız da ne kadar oldu bırakalı.

Aynen yapıştırıyorum.
" Türk hukukunda DEHB'ye sahip olmak, asker ve polis olma engeli olarak karşımıza çıkmaktadır."

Dehb tedavisi gördüm uzun zaman çok ağır değil ama concerta ritalin ve abilify kullanıyorum. Şimdi polislik düşünüyorum. Yabancı dil ile birleştirip güzel bir yere yerleşebilirim diye düşünüyorum. Fiziki olarak gayet iyiyim. 1.96 boy 92 kiloyum. Spor yapıyorum ama dehb polisliğe kesin engel ise İngiliz dili ve edebiyatı düşünüyorum. Bilgisi olanlar cevap verebilir mi? Dehb polisliğe kesin engel mi? Tedaviyi sonlandırabilirim büyük bir eksiği olmaz.
Sınıf tekrar yaşadım 11. sınıfım şu an.

Hocam dehb ile olamayacağınız 2 meslek var: Polis ve askerlik. Dehb ile onun dışında her şey olabilirsiniz.

Hocam dehb ile olamayacağınız 2 meslek var: Polis ve askerlik. Dehb ile onun dışında her şey olabilirsiniz.
Kral peki bu rapor iptal edilirse kaldırılırsa polisliğe girebilirmisin

Hala ilaç kullanıyor musunuz? Bıraktıysanız da ne kadar oldu bırakalı.

Kral peki bu rapor iptal edilirse kaldırılırsa polisliğe girebilir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı