Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yani hocam? Mahkeme başka hastaneden bilirkişi raporu ister o farklı değerlendirirse çelişen raporlar için son bir rapor daha aldırılır başka yerden bu kadar basit. Yönetmelik her şey değil kanun hukuk incelemesi üst perdeden gider.
Bilirkişi raporu olumlu gelse bile Sağlık Daire'nin kabul etmeme durumu var. Bir kere kabul etmediği zaman zaten tek çaren mahkeme oluyor. Mahkeme tarafında da her şey çok açık olmasına rağmen yapılabilecek her itiraz yapılıyor.
Arkadaşlar gecen sene sağlık ocağından 1 kerelige mahsus 10 mglik cipralex kullanmistim. Bu yaz sinava girip polis olmak istiyorum ama Arastirdim ki son 2 seneye kadar bu tur ilaclari kullanmak elenme sebebiymiş. Ne yapmaliyim? Sizce baska seylere mi yoneleyim dersiniz?
Şimdi şöyle sen büyük ihtimal b dilimine girdiğin için 2 yıl beklemen gerek ama teşhisin b diliminde sayılanlardan değilse beklemene gerek yok. Yani doktorun koyduğu teşhis önemli çünkü ilaç teşhise yönelik olmayabilir her zaman.
Ben kendim psikolojik tedavi görmenin kralıyım 1 ay psikiyatri hastanesinde yattım iğne ve 2 hap kullanıyorum heyet raporun yoksa hiçbir şey olmaz yani sağlık kurulu raporu alınırsın heyet raporu olmayacak ama
Ben mesela askerede alınmadım e-Devlet'te TSK sağlık kurulu raporu sorgulamada gülhane psikiyatri çıkmakta yazılmış rapor sen gir e devletine bak durum bildirir sağlık kurulu raporu sorgulama ve tsk sağlık kurulu raporu sorgulama eğer 2 sindede yoksa hiç kafana takma alınırsın.