Dejavu yaşıyorum

Kaizenn19

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6950 XT RYZEN 7 7700X MSI Pro B650M-B XPG Lancer Blade 32GB 750W PSU
Liminal space : Örneğin bir mekanı görünce sanki daha önce orada bulunmuşum gibi nostalji hissi yaşıyorum. Bu bir tek bendemi oluyor yoksa sizde de oluyor mu ? Örnek fotoğraf bıraktım.
e8842f21098ad71ddd0937c029abcbe6.jpg
8cfbefa608e674785f5391e906a37328.jpg
41b479da04526aec7cdf5caba35f0eb1.jpg
bıraktım.

1 ay içerisinde en az 6 7 kez dejavu yaşıyorum. Örneğin bir mekanı görünce sanki daha önce orada bulunmuşum gibi nostalji hissi yaşıyorum. Bu bir tek bendemi oluyor yoksa sizde de oluyor mu? Örnek fotoğraf bıraktım.
e8842f21098ad71ddd0937c029abcbe6.jpg
8cfbefa608e674785f5391e906a37328.jpg
41b479da04526aec7cdf5caba35f0eb1.jpg
bıraktım.

Örneğin bu fotoğraflarda sanki daha önce bulunmuşum gibi hissediyorum çok nostaljik geliyor çok güzel bir his. Nasıl anlatacağımı bilemiyorum.

Herkeste oluyor fakat bende çok farklı.

Mesela geçen televizyon izlerken bir anda fark ettim, o an 2-3 ay önce rüyamda gördüğüm an ile aynıydı. Televizyondaki sahne ormanlıktı, televizyona bakış açım ve yanımda oturan ailem aynı pozisyondaydı.

Bunu hatırladığım gibi rüyamda yapmadığım bir şeyi gerçekte yapıp birazdan elektrik gidecek dedim ve rüyamda olduğu gibi çok kısa süre içinde elektrik kesilmişti.

Herkes yaşıyor yani.

Uydurma değil gerçek olay, tanımadığım platformanda tanımadığım insanlara yalan atacak değilim.

Liminal space: Örneğin bir mekanı görünce sanki daha önce orada bulunmuşum gibi nostalji hissi yaşıyorum. Bu bir tek bendemi oluyor yoksa sizde de oluyor mu? Örnek fotoğraf bıraktım. Eki Görüntüle 1976163 Eki Görüntüle 1976157Eki Görüntüle 1976158 bıraktım.

Örneğin bu fotoğraflarda sanki daha önce bulunmuşum gibi hissediyorum çok nostaljik geliyor çok güzel bir his. Nasıl anlatacağımı bilemiyorum.

Hocam sizinle aynı şekildeyim, nostaljiyi çok seven biriyim. Bu fotoğraflar evet insana dejavu yaşatıyor ve nostalji hissi veriyor bunu şöyle açıklamak gerekirse ben bu fotoğraflara baktığımda eskiden köyde ikindi güneşi altında evin önünde oturduğum ve hafif tonlu esen rüzgar aklıma geliyor. Horoz ve kuş sesleri de dahil. Her insan farklı duyguyu yaşayabilir ben eskileri hatırlayıp nostaljik haz yaşamaya bayılıyorum.

Mesela geçen televizyon izlerken bir anda fark ettim, o an 2-3 ay önce rüyamda gördüğüm an ile aynıydı. Televizyondaki sahne ormanlıktı, televizyona bakış açım ve yanımda oturan ailem aynı pozisyondaydı.

Bunu hatırladığım gibi rüyamda yapmadığım bir şeyi gerçekte yapıp birazdan elektrik gidecek dedim ve rüyamda olduğu gibi çok kısa süre içinde elektrik kesilmişti.

Herkes yaşıyor yani.

Vay canına işte gerçek bir kahin.

Herkes yaşıyor yani.

Uydurma değil gerçek olay, tanımadığım platformanda tanımadığım insanlara yalan atacak değilim.

Hocam o dejavudan daha farklı bir durum yalnız :D

Hocam o dejavudan daha farklı bir durum yalnız :D

Keşke bir kere yaşamış olsam. Bu hep yaşadığım bir şey ve çok bariz.

Bugün bile olabilir uyanınca gördüğüm rüyanın saçmalığını fark ediyorum kısa sürede rüyayı unutuyorum, sonra o anı yaşarken tüm detayları bir anda upload oluyor beynime :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı