Deji batarya alınır mı?

Daha fazla  
Boş duran bir J7 Prime var ara sıra lazım olabiliyor, bataryası kötü durumda normalde orijinal batarya alacaktım fakat internettekilerin orijinalliğine güvenemedim resmi satıcı olmadığı için.
Bu markayı daha önce duydum ama hiç kullanmadım, bataryalarda yanma gibi durumlar da olduğu için karar veremedim. Alınır mı?

Boş duran bir J7 Prime var ara sıra lazım olabiliyor, bataryası kötü durumda normalde orijinal batarya alacaktım fakat internettekilerin orijinalliğine güvenemedim resmi satıcı olmadığı için.
Bu markayı daha önce duydum ama hiç kullanmadım, bataryalarda yanma gibi durumlar da olduğu için karar veremedim. Alınır mı?

Deji kaliteli markadır alınır. Orijinal kadar olmasa da yine iyi götürür, telefon da eski olduğu için çok takılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Alınabilir. Bizzat kullanmadım bu markayı ama uzun yıllardır tavsiye konularında hep ismini görüyorum. Kötü örnekli konu görmedim. Yani yan sanayi dedikleri ürünler arasında sanırım en iyi marka bu. Ancak kağıt üstü verilerinin %100 doğru olmadığını ve orijinalinden daha çabuk sağlığını yitirdiğini söyleyenler oldu. Tabi eski telefonu diriltmek için yine de iyi bir seçenek.

kaliteli markadır alınır.

Deji kaliteli markadır alınır. Orijinal kadar olmasa da yine iyi götürür, telefon da eski olduğu için çok takılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Zaten aşırı iyi bir performans lazım değil ara sıra lazım oluyor sadece ama yanma, patlama gibi şeylerden dolayı emin olamadım.

Genel olarak herkes olumlu yorum yapmış bunu alacağım sanırım.

Çok parlatıyorlar da bunu. Ben almazdım patlatır falan telefonu neme lazım.

Normalde orijinal alırdım ama hem güvenmiyorum hem de yaşadığım yerde orijinal takan yerler çok yüksek fiyat veriyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı