Deji batarya nasıl iade edilir?

Mert5461

Centipat
Daha fazla  
iPhone 7 icin Deji batarya aldim. Bataryanin performansini begenmedim eski bataryayi geri taktim. Bu bataryayı iade edecegim. Woyax.comdan iade formunu okudum. Ürünün ambalajı bile acilmadan kullanilmamis zarar gormemis olmasi gerekiyor diye yaziyor. Ayrica fatura kesin olmaliymis. E ben nasıl iade edecegim bunu. Kargo paketinin icinde fatura yoktu ki. Daha once iade yapan varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatura mailine gelir ve jelatini her şeyi bulunması lazım yoksa kabul etmezler müşteri temsilcilerini arayıp sorabilirsin

Fatura mailine gelir ve jelatini her şeyi bulunması lazım yoksa kabul etmezler müşteri temsilcilerini arayıp sorabilirsin.

Cift tarafli bandın 2 tane jelatini oluyor bir tanesi kayboldu. Bataryanin ustune yapisik duruyor oyle bant cikarmadim. Bana gonderilen hediyeyi de gondermem gerekir mi? Hediyeleri Micro USB kablo.

İade formunda tum urunler kullanilmamis olmali yaziyor. Bataryayi kullandim. İade edilemez mi bu?

Son düzenleme:
Cift tarafli bandın 2 tane jelatini oluyor bir tanesi kayboldu. Bataryanin ustune yapisik duruyor oyle bant cikarmadim. Bana gonderilen hediyeyi de gondermem gerekir mi? Hediyeleri Micro USB kablo.

İade formunda tum urunler kullanilmamis olmali yaziyor. Bataryayi kullandim. İade edilemez mi bu?

Arayıp sormanız gerekli bildiğim kadarıyla bu ürünlerde soket vs hiçbir şeyin zarar görmemiş olması gerekli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı