Deji bataryalar alınır mı?

anladım attiniginiz linki inceleyeceğim. Söyle bir soru sormak istiyorum size. pilin 1 ayinda kaç saat ekran suresi aliyordunuz. Ve ayni zamanda pili taktiğiniz zaman şarjda ya da kullanımda kasma donma ya da daha akici daha performanslı ya da çok sıcak olduğu oldu mu?

Orijinal almaya gayret edin ama alamıyorsanız tek seçenek Deji. Apple servisinde çalışan biri Deji markasını önermiyor.

Boşver sen apple servisine git oradan orijinal batarya taktır.

Orijinal almaya gayret edin ama alamıyorsanız tek seçenek Deji. Apple servisinde çalışan biri Deji markasını önermiyor.
Bir Marka veya bir firma başkasını önermez zaten.

Kesinlikle güvenilir. Ben 3 yıldır kullanıyorum 2ci telefonumda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zaten 1 senede garanti veriyorlar. Takmasını bilmiyorsan güvenilir bir telefoncuya taktır.

Boş ver sen Apple servisine git oradan orijinal batarya taktır.

Bir Marka veya bir firma başkasını önermez zaten.

Eskiden çalışmış hocam. Pek hatırlamıyorum sanki soketlerse sorun oluştuğunu falan söylüyordu. Ayarlar üzerindeki pil sağlığı hep 100½ olarak yanlış gösteriyormuş (tüm yan sanayi piller için diyor). Deji Android cihazlar için tercih edilebilir.

Ben IOSta kullanıyorum ve sıkıntı yok.

kendi XS Max icin almak istiyorum. Fakat voltaj hatları yüzde 10 pil düzeylerinde kasma kapanma donma gibi iddalarda bulunuyorlar. Siz yasadınız mi
Merhaba. Ben de aynı cihaz için Deji düşünüyorum siz taktırdınız mı, taktırdıysanız performansı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Deji degil de woyax kullandim. Yine dejinin bir markasi o da dejinin daha premium urunleriymis galiba. General mobile gm20 icin kullanmistim 2.5 gun goturuyor sakasiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…