Deji outlet batarya alınır mı?

Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar. Deji outlet batarya alınır mı? Müşteri temsilcileri tüm testlerinin yapıldığını söylediler ve 12 ay garantiliymiş.
Bütçem 200 lira başka öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Deji alanında lider hocam. Çok iyi bataryaları var lakin garanti biter bitmez şarj tutmamaya başlıyor. Ağır kullanımda 6 Ay'da bitirir kendini. Bundan daha iyi çakma batarya yok neredeyse.

Hocam 1 sene idare etsin benim için kafi. Zaten telefonu şarjda kullanan birisi değilim.

Deji bataryalar gerçekten iyi fakat kutu üzerlerinde pil tarihi yazıyor. 1-1.5 seneyi geçmiş olanları almayın derim. Fakat outlet ürün almayın derim.

Dikkat ederim hocam. Zaten internette değişimi sıkıntısız yapıyorlar diye yorum okudum.

Hocam rova bütçeyi aşıyor. Rova'nın outlet bataryası var mı hiç araştırmadım varsa link atabilir misiniz?

Hocam 1 sene idare etsin benim için kafi. Zaten telefonu şarjda kullanan birisi değilim.

Dikkat ederim hocam. Zaten internette değişimi sıkıntısız yapıyorlar diye yorum okudum.

Hocam rova bütçeyi aşıyor. Rova'nın outlet bataryası var mı hiç araştırmadım varsa link atabilir misiniz?

Outlet var mı bilmiyorum ama sıfırları 1.5 yıl götürür. 5 de şarja takıp 95 de çıkarır ve günde 2 defadan fazla şarja takmazsanız 2 yılı bile görebilirsiniz.

Outlet var mı bilmiyorum ama sıfırları 1.5 yıl götürür. 5 de şarja takıp 95 de çıkarır ve günde 2 defadan fazla şarja takmazsanız 2 yılı bile görebilirsiniz.
Hocam rova bütçeyi aşıyor şuan için deji outlet alıp randımanı kesilince rova ile değiştiririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı