Dekorasyon ve bilgisayar için masa önerisi

Bütçe
Maksimum 2500-3000TL

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba, şu şekil bir sistemim var. Masam yetmiyor daha büyük bir masa istiyorum. Şu anki masam 55x90 olması lazım, 60x120 tarzında bir masa istiyorum. TikTok'a vs. içerik de çıkartacağım böyle durduğuna bakmayın daha LED'ler, monitör tutucular vs. gelecek ancak onun için de güzel bir masa istiyorum. Şöyle bir masa buldum ancak kararsızım, masa güzel mi veya rengini beyaz mı alsam yoksa fotoğraftaki gibi ahşap mı alsam çok kararsızım. Sizce nasıl yapayım nasıl daha güzel durur?
Örnek masa: https://www.hepsiburada.com/flinder...sasi-ofis-masasi-60-x-120-cm-p-HBCV00006RUUSQ

1763822680529.png

Aşağıdaki linklerdeki masalar sizce nasıl olur? Hem masa büyük olacak hem de dekor sistem için bir sıkıntı yaratmayacak. Fiyatları da bana uygun. (not: Masanın hem dekor açıdan iyi hem de sallanmaması gerekiyor. Hem oyun hem ders için olacak.) Ha bir de raf'ıda olsa iyi olur ancak olmazsa da sıkıntı yok. Masa önerileriniz varsa maksimum 2500-3000TL'ye kadar bakabilirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı