Thermaltake Toughpower GT 850W alınır mı?

Drknes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Hâlihazırda Raijintek Cratos 850W PSU aldım. Sleeved kablo kullanıp kabloları beyaz yapmayı düşünüyordum, full beyaz bir sistem kuruyorum fakat sleeved kabloların uygun/sağlıklı olmayacağını fark ettim. Ekran kartımın 16 pin girişli olması ve bu kabloların hem pahalı hem de yok denecek kadar az bulunması nedeniyle, PSU’yu iade edip yerine Thermaltake Toughpower GT 850W Gold 80PLUS Full Modüler (beyaz) almayı düşünüyorum. Bu PSU’nun kabloları beyaz diye gördüm. Sizce nasıl bir PSU, alınır mı? Ekran kartım Colorful iGame RTX5070 Ultra W OC.

Merhaba,

Hâlihazırda Raijintek Cratos 850W PSU aldım. Sleeved kablo kullanıp kabloları beyaz yapmayı düşünüyordum, full beyaz bir sistem kuruyorum fakat sleeved kabloların uygun/sağlıklı olmayacağını fark ettim. Ekran kartımın 16 pin girişli olması ve bu kabloların hem pahalı hem de yok denecek kadar az bulunması nedeniyle, PSU’yu iade edip yerine Thermaltake Toughpower GT 850W Gold 80PLUS Full Modüler (beyaz) almayı düşünüyorum. Bu PSU’nun kabloları beyaz diye gördüm. Sizce nasıl bir PSU, alınır mı? Ekran kartım Colorful iGame RTX5070 Ultra W OC.

Hayır, alınmaz. GT serisi iç bileşenlerden kısık bir seri.

Merhaba,

Hâlihazırda Raijintek cratos 850W PSU aldım. Sleeved kablo kullanıp kabloları beyaz yapmayı düşünüyordum, full beyaz bir sistem kuruyorum fakat sleeved kabloların uygun/sağlıklı olmayacağını fark ettim. Ekran kartımın 16 pin girişli olması ve bu kabloların hem pahalı hem de yok denecek kadar az bulunması nedeniyle, PSU'yu iade edip yerine Thermaltake Toughpower GT 850W Gold 80Plus full modüler (beyaz) almayı düşünüyorum. Bu PSU'nun kabloları beyaz diye gördüm. Sizce nasıl bir PSU, alınır mı? Ekran kartım Colorful iGame RTX5070 Ultra W OC.

Hocam alınır tabii ki güzel bir PSU ben idareten Frisby 600W kullanıyorum 5070 ve i5 14600K gibi bir sistemde hem de beniki 12 v kanalından 480 veriyor en fazla kaç kere elektrik gidip gelde tek bir sorun olmadı benmi şnaslıyım firisby mi iyi bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı