Rainbow19 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #11 Mazotçu dedi: Muhtemelen kullandığınız HDMI kablosu 2.0 olduğundandır. HDMI 1.2 veya 1.3 olsaydı 144 hertz üzerine çıkamazdınız. Genişletmek için tıkla... Kutudan gelen hdmı kabloyu kullandım arkadaşın dediği MS değerine nasıl bakabiliriz?
Mazotçu dedi: Muhtemelen kullandığınız HDMI kablosu 2.0 olduğundandır. HDMI 1.2 veya 1.3 olsaydı 144 hertz üzerine çıkamazdınız. Genişletmek için tıkla... Kutudan gelen hdmı kabloyu kullandım arkadaşın dediği MS değerine nasıl bakabiliriz?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 19 24 Aralık 2022 #12 Blanch dedi: Dell 23.8″ G2422HS Hocalarım bu monitör alınır mı? Araştırdım bayağı gayet güzel gözüküyor bu fiyata her şey var içinde ve burada da bayağı insan tarafından önerilmiş. Son kez bir konu açayım sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Tuf serisi dışında alınabilecek nadir monitörlerden.
Blanch dedi: Dell 23.8″ G2422HS Hocalarım bu monitör alınır mı? Araştırdım bayağı gayet güzel gözüküyor bu fiyata her şey var içinde ve burada da bayağı insan tarafından önerilmiş. Son kez bir konu açayım sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Tuf serisi dışında alınabilecek nadir monitörlerden.