Dell 23.8 G2422HS alınır mı?

anxo

Femtopat
Daha fazla  
Musteri degerlendirmeleri cok az oldugu icin burdan sormak istedim, aranizda Dell 23.8″ G2422HS monitorunu kullanan kisiler var mi?
Bu monitoru almak istiyorum bu yuzden aldiktan sonraki tecrubelerinizi ve monitor hakkindaki fikirlerinizi merak ediyorum.

Piyasadaki çoğu monitörden bilgim var.

Dell ile kıyaslanamaz. Hem TN panel hem TUF serisi. 2022'ye gelmişiz hatta bitiyor TN panel alınmaz. Günlük kullanıcılar artık TN paneli bırakmalı.
Peki nedenini aciklar misin TN panel neden kullanilmamali merak ediyorum, kullanan arkadaslarim memnunlar ve ips ile tn i karsilastirdiklarinda goruntu olarak cok fark olmadiklarini belirttiler. Gidip magazadan ikisinede bakarak secim yapmislardi alirken, bu yuzden forumlarda insanlarin TN'i bu kadar kotulemesinin sebebini merak ediyorum.

Peki nedenini aciklar misin TN panel neden kullanilmamali merak ediyorum, kullanan arkadaslarim memnunlar ve IPS ile TN i karsilastirdiklarinda goruntu olarak cok fark olmadiklarini belirttiler. Gidip magazadan ikisine de bakarak secim yapmislardi alirken, bu yuzden forumlarda insanlarin TN'i bu kadar kotulemesinin sebebini merak ediyorum.

TN paneller eskide kaldı. Kötü görüş açısı, kötü renkler, kötü parlaklık daha nicesi.
Arkadaşın hep TN panel kullanmıştır alışık olduğu için TN panel normal geliyordur. İşi biraz büyütün. İleride IPS'lerin bile yeri dolacak. IPS'lerin renk gamutu yüksek oluyor. Renk uzayı daha geniş. Tamam IPS Glow kusuru var fakat TN yanına yaklaşamaz.
Sadece hayatı FPS oyunuyla geçenlere BenQ TN panel DyAc ve DyAc+ olanlı monitörlerini öneriyorum. Gerisi turşu suyu.

Sizce bahsedilen Dell mi yoksa indirime giren Gigabyte mi? Oyun için.

Dell. Sonra Gigabyte. Bütçe çıkmıyorsa indirimde Gigabyte mantıklı. Bütçe varsa Dell.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı