Seri cevaba ihtiyacım var. 240Hz monitör istiyorum. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bu iyi veya başka bir 240Hz monitör tavsiyenizi bekliyorum. Belki zam gelmeden hemen alabilme şansım olur.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam samsungun özelikleri ile dellin özellikleri aynı gözüküyor ama tepki süresi yavaş yazmışsınız zaten samsungun bu modeli de aklımdaydıTepki süresi yavaş. Onun yerine bunları öneririm:
![]()
AOC 24G2ZU/BK Monitör
AOC 24G2ZU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör
Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör S25BG400EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Sadece rekabetçi oyun oynamak için kullanacaksan Odyssey G4 tercih edebilirsin. Ama rekabetçi oyunlar dışında bir kullanımında olacaksa AOC öneririm.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam samsungun özelikleri ile dellin özellikleri aynı gözüküyor ama tepki süresi yavaş yazmışsınız zaten samsungun bu modeli de aklımdaydı
Tepki süresi yavaş. Onun yerine bunları öneririm:
![]()
AOC 24G2ZU/BK Monitör
AOC 24G2ZU/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör
Samsung Odyssey G4 25" LS25BG400EUXUF (S25BG40) Monitör S25BG400EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Sadece rekabetçi oyun oynamak için kullanacaksan Odyssey G4 tercih edebilirsin. Ama rekabetçi oyunlar dışında bir kullanımında olacaksa AOC öneririm.
Bir saat içinde G4 satın alacağım hocam ve bütçe arttırma gibi bir durumum söz konusu değil bütçemde en iyisi bu ürün şimdi rekabet dışında AOC önermişsiniz ama bu monitör beni üzer mi?
Dell 24,5" S2522HG 1Ms 240Hz FullHD HDMI DP FreeSync Fast IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Dell 24,5" S2522HG 1Ms 240Hz FullHD HDMI DP FreeSync Fast IPS Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Samsung Odyssey G4 25" 240Hz FHD HDR10 IPS G-Sync Gaming Monitör Siyah - Fiyatı, Yorumları
Samsung Odyssey G4 25" 240Hz FHD HDR10 IPS G-Sync Gaming Monitör Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bu üçünden önerdiğiniz hangisi olur![]()
Aoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms FreeSync Premium Full HD IPS Oyuncu Monitörü
Aoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms FreeSync Premium Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Asıl gönlümde yatan
bu modeldi ama fiyatları uçtu gitti![]()
ViewSonic XG2431 Monitör
ViewSonic XG2431 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam 3ünün içinden önerdiğiniz AOC mu şimdi anlayamadım amaÜzmez. Sadece görüntü kalitesi olarak bir IPS'e göre biraz zayıf ama kötü değil. Tepki süresi olarak ise çok seri bir monitör.
XG2431 AOC'tan da daha iyi bir model ama maalesef stokları azaldığından fiyatları aşırı pahalanmış.
Hocam 3ünün içinden önerdiğiniz AOC mu şimdi anlayamadım ama
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.