V viparv2 Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #11 Fleew667 dedi: Gaming.Gen.TR ve Laptopcomtr'de ön siparişe düşmüş hocam alabilirsiniz.Ben aldım az önce. Genişletmek için tıkla... Görür görmez verdim siparişi hocam. Direkt maili geldiği an. Fleew667 dedi: Ben de beklemedeyim hocam. Bir hafta daha bekleyip gelmezse başka model alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI'ın yeni bir modeli girdi piyasaya saint lucia o daha güzel diyor iptal ettirip ona mı geçsem diyorum fakat Dell daha güzel geliyor gözüme.
Fleew667 dedi: Gaming.Gen.TR ve Laptopcomtr'de ön siparişe düşmüş hocam alabilirsiniz.Ben aldım az önce. Genişletmek için tıkla... Görür görmez verdim siparişi hocam. Direkt maili geldiği an. Fleew667 dedi: Ben de beklemedeyim hocam. Bir hafta daha bekleyip gelmezse başka model alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI'ın yeni bir modeli girdi piyasaya saint lucia o daha güzel diyor iptal ettirip ona mı geçsem diyorum fakat Dell daha güzel geliyor gözüme.
Fleew667 Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 187 26 Mart 2024 #12 viparv2 dedi: Görür görmez verdim siparişi hocam. Direkt maili geldiği an. Genişletmek için tıkla... Vallahi tam AW2724DM alıyordum dedim son kez stoklara bakayım düştüğünü gördüğüm an yapıştırdım. viparv2 dedi: Görür görmez verdim siparişi hocam. Direkt maili geldiği an. Hocam MSI'ın yeni bir modeli girdi piyasaya saint lucia o daha güzel diyor iptal ettirip ona mı geçsem diyorum fakat Dell daha güzel geliyor gözüme. Genişletmek için tıkla... Dell al geç hocam.
viparv2 dedi: Görür görmez verdim siparişi hocam. Direkt maili geldiği an. Genişletmek için tıkla... Vallahi tam AW2724DM alıyordum dedim son kez stoklara bakayım düştüğünü gördüğüm an yapıştırdım. viparv2 dedi: Görür görmez verdim siparişi hocam. Direkt maili geldiği an. Hocam MSI'ın yeni bir modeli girdi piyasaya saint lucia o daha güzel diyor iptal ettirip ona mı geçsem diyorum fakat Dell daha güzel geliyor gözüme. Genişletmek için tıkla... Dell al geç hocam.
V viparv2 Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #13 Fleew667 dedi: Vallahi tam AW2724DM alıyordum dedim son kez stoklara bakayım düştüğünü gördüğüm an yapıştırdım. Dell al geç hocam. Genişletmek için tıkla... Aldım zaten hocam. Cuma gününe kadar stoklara gelmeseydi MSI alacaktım.
Fleew667 dedi: Vallahi tam AW2724DM alıyordum dedim son kez stoklara bakayım düştüğünü gördüğüm an yapıştırdım. Dell al geç hocam. Genişletmek için tıkla... Aldım zaten hocam. Cuma gününe kadar stoklara gelmeseydi MSI alacaktım.
Fleew667 Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 187 26 Mart 2024 #14 Bu arada GamingGende sepete atılmıyordu laptopcomtr'den aldım siz nereden aldınız hocam? Son düzenleme: 26 Mart 2024
V viparv2 Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #15 Fleew667 dedi: Bu arada Gaming gende sepete atılmıyordu laptopcomtr'den aldım siz nereden aldınız hocam? Genişletmek için tıkla... GamingGen üzerinden aldım. İlk alan benim sanırım.
Fleew667 dedi: Bu arada Gaming gende sepete atılmıyordu laptopcomtr'den aldım siz nereden aldınız hocam? Genişletmek için tıkla... GamingGen üzerinden aldım. İlk alan benim sanırım.
Fleew667 Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 187 1 Nisan 2024 #16 Monitör elinize ulaştı mı hocam?
V viparv2 Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #17 Fleew667 dedi: Monitör elinize ulaştı mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Sizde de aynı sanırım.
Fleew667 dedi: Monitör elinize ulaştı mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Sizde de aynı sanırım.
Fleew667 Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 187 1 Nisan 2024 #18 viparv2 dedi: Hayır hocam, hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Sizde de aynı sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
viparv2 dedi: Hayır hocam, hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Sizde de aynı sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
V viparv2 Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #19 Fleew667 dedi: Aynen hocam. Genişletmek için tıkla... İnstagram üzerinden sayfaya yazdım, dönüş olursa buraya yazarım. Fleew667 dedi: Aynen hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam dönüş yaptılar. Gün içerisinde kargoya verilir, endişeniz olmasın. Yazmışlar. Son düzenleme: 1 Nisan 2024
Fleew667 dedi: Aynen hocam. Genişletmek için tıkla... İnstagram üzerinden sayfaya yazdım, dönüş olursa buraya yazarım. Fleew667 dedi: Aynen hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam dönüş yaptılar. Gün içerisinde kargoya verilir, endişeniz olmasın. Yazmışlar.
Fleew667 Decapat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 187 1 Nisan 2024 #20 viparv2 dedi: Instagram üzerinden sayfaya yazdım, dönüş olursa buraya yazarım. Hocam dönüş yaptılar. Gün içerisinde kargoya verilir, endişeniz olmasın. Yazmışlar. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam. Stoklara gelmesini bekle, kargoya verilmesini bekle derken süreç çok uzadı. Sabırsızlanıyom hakikaten
viparv2 dedi: Instagram üzerinden sayfaya yazdım, dönüş olursa buraya yazarım. Hocam dönüş yaptılar. Gün içerisinde kargoya verilir, endişeniz olmasın. Yazmışlar. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam. Stoklara gelmesini bekle, kargoya verilmesini bekle derken süreç çok uzadı. Sabırsızlanıyom hakikaten