Dell 3550 macOS Clover Boot Etmeme Sorunu

onr_bhcvn

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlemci
Technopat kurulum rehberinde olduğu gibi tüm adımları izleyerek kurulum diskini hazırladım. Dell inspiron 3550 bilgisayarıma Windows 10 ile Dual Boot yapmak istiyorum. Lakin USB'den Boot ettiğimde Clover ekranı gelmiyor siyah ekranda kalıyor. USB 2.0 kullanıyorum. Secure Boot kapalı. Neredeyse tüm ayarları kapatıp açtım lakin bir sonuca ulaşamadım. USB'yi bir başka bilgisayarda denediğimde Clover ekranı sorunsuz şekilde geliyor. Benim cihazımda Boot ekranından sonra USB'yi seçiyorum ve siyah ekranda kalıyor. Çözümü bulamadım aynı sorunu yaşayanlar Secure Boot'u kapatmış düzelmiş lakin bende kapalı. Yapmak gereken nedir?
Cihaz özellikleri;
Core i5 5200U
HD 5500
GT 920M
8 GB 1600MHz RAM
240 GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS çok karışık her ayarı atabilmek için 10+ fotoğraf paylaşmam gerekiyor. Hangi seçenekleri istiyorsunuz belirtir misiniz?
BIOS ayarlarında belirtilen ayarların karşılığı olan tüm ayarları değiştirdim. Uygun olanı yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı