Dell 3593 vs Acer Aspire 3 A315-55G

Bu fiyatta daha iyi özelliklere sahip bir laptop bulamadim. İade etsem ne alacağımı da bilmiyorum. Ancak gözümü çok korkuttu bu sorun. Siz bana ne tavsiye edersiniz. Farkındayım fazla soru soruyorum ama gerçekten çok kararsızım.
Al kullan bence. Tehlikeli seviyelere çıkmadığı sürece sıkıntı olmaz.

Merhaba, en fazla 4000 TL bütçem var ve biraz araştırma yaptıktan seçenekleri iki modele indirdim. Üniversite öğrencisiyim ve biraz çizim programları ara sıra da oyun oynamak amacıyla bir laptop almak istiyorum. İşlemcileri farklı ancak hangisinin daha performanslı olduğunu bilmiyorum. Depolama benim için çok önemli değil 250 GB ile de idare edebilirim. Malzeme, uzun ömürlülük, görüntü kalitesi ve servis hizmeti açısından hangi marka daha iyidir? Dizüstü bilgisayarlar hakkında çok az bilgim olduğu için buraya danışmak istedim. Eğer daha farklı bir öneriniz varsa onu da söyleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Dell Inspiron 3593 FHDB35F418 i5-1035G1 8 GB 1 TB + 256 GB SSD MX230 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Acer Aspire 3 A315-55G NX-HNSEY-004 i5-10210U 8 GB 512 GB SSD MX230 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Kanka Acer'i aldinmi aldiysan memnun musun? Bende almayi dusunuyorum fakat hem islemciden gelen ses icin ve bir de sarjda oynarken batarya zayifliyor mu korkusundan geri vermek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı