Dell 7567 Laptop GTA V'de Düşük CPU ve FPS Sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar artık yeter bıktım bu bilgisayardan 2 kere teknik servise gönderdim. Bilgisayarın orasını burasını değişitirip yolluyolar ama sorunum düzelmiyor. Hatta dahada kötü olmuş nasıl becerdilerse. Yarın araycağım ve diyeceğim ki ya paramı iade edin ya da değiştirin. Yani yeter bu ne rezilliktir ya Allah rızası için hiç bir PC'de olmazken neden bunda oluyor anlamıyorum.

Bir yerden sonra oyunda ekran kartı kullanımı düşüyor ve 10-15 FPS kayıp yaşamıyorlar mı ne olursa olsun FPS değerleri şehir içi hep aynı ultrada da 40-50-40'ın altına düşüyor. Ara ara lowda da sinir etti zaten ekran kartı tarafındaki fan bakır panellerden birinin çeyreğin kırmışlar çıldıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
En sağlıklısı götürdüğünüz firma yetkisini arayın müşteri hizmetleri çıkarsa teknik servis birisinin numarasını isteyin özellikle sizin laptopa bakmış birisi iade talep etmek istediğinizi belirtin sorunuzun geçmediğine dair. Sanırım o sıralar da işlemci hızını düşürüyor olabilir o an görev yöneticisini açıp bakmayı denediniz mi?

En sağlıklısı götürdüğünüz firma yetkisini arayın müşteri hizmetleri çıkarsa teknik servis birisinin numarasını isteyin özellikle sizin laptopa bakmış birisi iade talep etmek istediğinizi belirtin sorunuzun geçmediğine dair. Sanırım o sıralar da işlemci hızını düşürüyor olabilir o an görev yöneticisini açıp bakmayı denediniz mi?
denedim denemz olurmuyum lakin bilgisayarın ekrn kartı fan panellerini kırmışlar o kırmızı yer olanı zaten deiştirmek zorundalar dün irtibata geçtiler işte 6 ayı dolmadıysa yenisini yollıyalım dediler baktık geçmiş mail yoluyla görüntüleri bize atın dediler attık bakalım maildede belirttim ürünü deişimini talep ediyorum diye ?

Kardeşim tüketici haklarına başvur sürüm sürüm sürünsünler, müşteri memnuniyetini ön planda tutmuyorlarsa bırak onlar mağdur olsun sen olacağına
En son çare o gibi zaten 2 aydır servise gönderip duruyorum o sürede geçti 6 ayı üstelik okulum olduğundan bilgisayarı saece haftada 2 gün kullanma şansım oluyodu hatta sadece cuma akşamları kullandığım bile oldu yıpratmadımda ama artık yeter oyun oynamak için aldım oyun oynıyamıyorum sırf neredeyse gta için aldım diyebilirim o kadarda araştırdımda aldım bu pc böylesine rezalet bi fps veremez gidecen şirketlerine istanbula açacan can lı canlı önlerinde gösterecen vallahi adamlar bilgisayardan anladığı yok onu biliyorum ya oyunu oynamadan üstelik steam hesabımı bile açık olarak gönderdim girip denesiler diye yoqqq güncel oyunları açıyomu acıyo diyip göndermişler denememişler ki bu pc de dierlerini ben napıyım allah allah bakalım attık maili dönmezlerse paketliyip ben gidecem istanbula canlı canlı gösterecem yenisinide almadan gelmicem vermezler ise tüketici hakları mahkemesine baş vurucam o zaman tutuşurlar üstelik kırmışlardı 6 ayı geçti ama böye böyle derim pc yapım aşamasında sorunlu üretilmiş bes belli umarım mahkemelik bişey olmazda sorunsuz dire

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı