Dell 7567 vs Asus ROG GL553

Dell 7567 vs Asus ROG GL553

• Dell 7567

Oy: 4 57,1%
  • Asus ROG GL553

Oy: 3 42,9%

• Oy verenlerin toplamı
    7

Mustafa50

Hectopat
Daha fazla  
Uzun araştırmalarım sonucunda 2 laptop arasında kaldım. Bana yorumlarınızla (neden ) ve oylarınızla yardımcı olur musunuz? Yorumlarınıza önem veriyorum.

• Dell 7567-4B70D128F161C i7-7700HQ 16GB 1TB+128SSD GTX1050Ti 15.6 FreeDos (IPS) - Notebook Fiyat: 4.505,48 TL
  • ASUS GL553VE CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+128GB SSD-15.6''-GTX1050TI 4GB-W10 Fiyat: 5.399,00 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende senin gibi bu iki model arasında kaldım. Ben rgb klavyeye fazla önem vermediğim için dell dell 7567 modeline daha çok araştırmaya başladım. Araştırmalarım sonucunda dellin iyi bir ses sistemi iyi birer işlemci ve ekran kartına sahip olması ve daha önemli olan aynı özellikteki laptoplardan daha uygun fiyat ile satılması. Bence sende delli araştır. Ama asusa kötü demiyorum. O laptopta gayet iyidir.

Ikisinde de aynı özelliklere sahip donanımlar mevcut. Bin lira fazla vermeye değecek Asus laptopta bişey var mı gözünüze çarpan. Yoksa eğer Dell tercih edilebilir. Ben Dell 7567'yi tercih ederdim.

Ikisinde de aynı özelliklere sahip donanımlar mevcut. Bin lira fazla vermeye değecek Asus laptopta bişey var mı gözünüze çarpan. Yoksa eğer Dell tercih edilebilir. Ben Dell 7567'yi tercih ederdim.
Bin lira fazla olmasının sebebinin freedos ve orjnal windows olma farkıdır. Windows o kadar etmez ama satıcı marka Vatan Computer biliyoruz ki Vatan bilindik bir marka komisyon payını yüksek tutan ve oldukça müşteri memuniyetine önem veren bir firma. Bu iki özelliğin yanına Asus markalı modelde takılı olan normal 1050ti değil 1050 TI ROG arasında bildiğim kadarı ile fark var nedenlerimiz bunlar. Bu nedenler 1000 lira eder mi bilemem. Fikirlerinizi bu yorumu alıntılayarak belirte de bilirisiniz çünkü arkadaşla ben de aynı karasızlıktayım.

Bin lira fazla olmasının sebebinin freedos ve orjnal windows olma farkıdır. Windows o kadar etmez ama satıcı marka Vatan Computer biliyoruz ki Vatan bilindik bir marka komisyon payını yüksek tutan ve oldukça müşteri memuniyetine önem veren bir firma. Bu iki özelliğin yanına Asus markalı modelde takılı olan normal 1050ti değil 1050 TI ROG arasında bildiğim kadarı ile fark var nedenlerimiz bunlar. Bu nedenler 1000 lira eder mi bilemem. Fikirlerinizi bu yorumu alıntılayarak belirte de bilirisiniz çünkü arkadaşla ben de aynı karasızlıktayım.
Windows yüklü gelecek diye o fiyat farkı kesinlikle verilmez. Yalnız dediğiniz ekran kartı arasında fark var olayını bilmiyorum. Olsa da fark yine o fiyata değecegini sanmam.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı