Dell 7577 Isınma Sorunu

Bu bir hata değil ki? 55 derece laptop için gayet normal bir sıcaklık. Herhangi bir sorun yok. Ne güzel boşta fan sesi duymuyorsunuz. Benim Dell'im de öyle, çok memnunum.
55 derece gayet normal lakin belli bir bölge ısınmıyor. Alt tarafı komple tabiri caizse yanıyor bildiğiniz.

Ben sana dedim Berk! Bir tane sorun çıkmayadursun iyiden iyiye paranoyaya bağlıyorsun. :D Isı değerlerin gayet güzel, bir şey yok... Ne uğraştırdı şu bilgisayar seni yahu! :D Bence sen kararsız kaldın, piyasada aldığın fiyat aralığında iyi bir bilgisayar olmaması öte yandan içine bir kurt düşmesi iyice çorba oldu! İlk başta iade et diye görüşümü bildirmiştim ama vazgeçtim. Bence takma dostum madem bu kadar sorun olacak kullanmaya devam et! Hayat bir bilgisayarı kafaya takacak kadar uzun değil, koyver gitsin. :p

Ben sana dedim Berk! Bir tane sorun çıkmayadursun iyiden iyiye paranoyaya bağlıyorsun. :D Isı değerlerin gayet güzel, bir şey yok... Ne uğraştırdı şu bilgisayar seni yahu! :D Bence sen kararsız kaldın, piyasada aldığın fiyat aralığında iyi bir bilgisayar olmaması öte yandan içine bir kurt düşmesi iyice çorba oldu! İlk başta iade et diye görüşümü bildirmiştim ama vazgeçtim. Bence takma dostum madem bu kadar sorun olacak kullanmaya devam et! Hayat bir bilgisayarı kafaya takacak kadar uzun değil, koyver gitsin. :p
Ben de vazgeçtim iade etmekten. Aynı fiyata daha iyisini göremedim çünkü. Dell'in kalitesine güvenerek kullanmaya devam edeceğim. Sadece, az para vermediğim için bazı ufak sorunları takıntı yaptım herhalde. :)

Ben de vazgeçtim iade etmekten. Aynı fiyata daha iyisini göremedim çünkü. Dell'in kalitesine güvenerek kullanmaya devam edeceğim. Sadece, az para vermediğim için bazı ufak sorunları takıntı yaptım herhalde. :)
Laf aramızda aynı problem bende de var sırf bundan dolayı pahalı bilgisayar almam -imkanım olmasına rağmen. :D :D Neyse, doğru bir karar vermişsin. İleride problem olacak olursa bunun garantisi var, hallederler. Hayırlı olsun güle güle kullan, güzel alet.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı