Daha fazla
Uzun bir süredir bu sorun üzerinde uğraşıyorum, gerçekten uzun. Cihazım oyundayken aşırı ısınma durumu yaşamamasına rağmen CPU ısısı 73 dereceye geldiği anda işlemci frekansını 0.79 GHz'ye düşürüyor. Bu kilidi kaldırmak için bir sürü yöntem denedim. Gerek Türkçe, gerek İngilizce kaynakları didik didik ettim ancak bir türlü kurtulamadım şu sorundan. Bilgisayarda oyun oynayamaz oldum, öylecene yüklü duruyor oyunlar bilgisayarda ancak istesem bile oynayamıyorum. Daha oyuna girdiğim anda 0.79 GHz'ye düşüyor işlemci frekansı. En düşük ayarlarda 30 FPS'yi geçmiyor oyun, görüntü dona dona ilerliyor. İllallah ettirdi bu sorun artık. En sonunda komple cihazı satacağım artık. Bu forumdan bir Allah'ın kulu çıkar mı bu derdime deva olabilecek? Çok makbule geçer, bol bol hayır duamı alır.
Dell 7567 modeli için yazılmış bir rehber, 7577 modelimde denedim ancak işe yaramadı. Oradaki konuda oldukça detaylı bu limitin ne olduğu ve fonksiyonları yazıyor. Konu hakkında fikir edinmek için oraya göz atabilirsiniz.
forum.donanimhaber.com
Sistemimin özellikleri:
1050 Ti 4 GB Ekran Kartı
i7 7700HQ 2.8 GHz 8 çekirdek CPU
1 X 16 GB 2400 MHz RAM
1 TB HDD, 128 GB SSD
Windows 10 Pro
Dell 7567 modeli için yazılmış bir rehber, 7577 modelimde denedim ancak işe yaramadı. Oradaki konuda oldukça detaylı bu limitin ne olduğu ve fonksiyonları yazıyor. Konu hakkında fikir edinmek için oraya göz atabilirsiniz.
Dell Inspiron 7567 | CPU Throttle çözümü | DonanımHaber Forum
Merhabalar, Dell Inspiron 7567 için CPU'nun oyunlarda hız düşürmesi sorununu tamamen ortadan kaldıran bir paket hazırladım, aşağıdan indirebilirsi
Sistemimin özellikleri:
1050 Ti 4 GB Ekran Kartı
i7 7700HQ 2.8 GHz 8 çekirdek CPU
1 X 16 GB 2400 MHz RAM
1 TB HDD, 128 GB SSD
Windows 10 Pro
Son düzenleyen: Moderatör: