Dell 7577 vs Monster Abra A5 V9.2.3

Aralarında teknik olarak tek fark HDD'nin RPM farkı. Monster'ın HDD'si bi' tık daha üstün.
Monster daha çok F/P duruyor. Ancak DELL'in bu modeli de gerçekten harika.
Hangisinin tipini beğendiyseniz onu tercih edin.
Açıkçası Monster'ın tasarımını beğendim biraz daha. Monster hakkında tek çekincem firma hakkındaki bazı olumsuz yorumlar, olumlu yorum da çok olumsuz da.

Açıkçası Monster'ın tasarımını beğendim biraz daha. Monster hakkında tek çekincem firma hakkındaki bazı olumsuz yorumlar, olumlu yorum da çok olumsuz da.
Açıkçası bu elektronik aletler biraz şans işi. Aynı sorun DELL'de de olabilir, Monster'da da olabilir. Bildiğim kadarıyla garanti servisleri güzel. En olmadı iade etme şansınız da mevcut.

Ben Monster almanızı tavsiye ederim hem sizi uyuz etmeyecek daha hızlı bir HDD'ye sahip, hem de daha ucuz ve bana göre daha şık bir görünümü var.

Açıkçası bu elektronik aletler biraz şans işi. Aynı sorun DELL'de de olabilir, Monster'da da olabilir. Bildiğim kadarıyla garanti servisleri güzel. En olmadı iade etme şansınız da mevcut.
Haklısınız ancak olumsuz yorumlar görünce insanın hevesi kırılıyor bir anda :)

Ben Monster almanızı tavsiye ederim hem sizi uyuz etmeyecek daha hızlı bir HDD'ye sahip, hem de daha ucuz ve bana göre daha şık bir görünümü var.
Ben de Monster'a daha yakınım ancak çabuk karar vermeliyim çünkü Monster fiyatı ay sonuna kadar geçerli

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı