Bilemiyorum. Ben pazartesiye kadar elimde olmasını istiyorum ürünü. Bu gece ya da yarın sabah sipariş vereceğim. 1 haftalık corona günlerimi yeni monitörümle değerlendirmek istiyorum. Daha sonra işten bu kadar çok vakit ayıramam.
Cooler Master 27" GM27-FQS 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync-FreeSync 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Cooler Master 27" GM27-FQS 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync-FreeSync 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bizzat sahip değilim. Kullanma fırsatım oldu sadece. Çok Premium bir yapıya sahip. Günlük kullanıcının işini fazlasıyla görecek bir oyuncu monitörü.
İndirim daha fazla gelmez.
7.399TL'di takip ediyordum. 6.999'a düştü.
Selam,
Ürün elime ulaştı. Daha öncesinde 1920x1080 TN panel kullandığım için bana ürün inanılmaz iyi geldi. Özellikle oynadığım oyunlarda renk kalitesi farkı inanılmaz ön plana çıkıyor. Ben tek bir sorunla karşılaştım şu ana kadar o da monitörün rgbsinde sürekli olarak hata alıyorum. Sürekli olarak donanım çıktı hatasıyla karşılaşıyorum nedenini hala bilmiyorum. Ne olursa olsun fiyatı 7020'den 7300'e çekip sonrasında indirim yaptık deyip 6999 satmaları rezaletti.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Bir ara konu açıp resimli bir inceleme görmek isteriz.
Sorununa gelirsek Cooler Master ekibinin forumda yeri var. İstersen konu oluştur bunun için etiketleyelim kendilerini yardımcı olsunlar.
Selam,
Ürün elime ulaştı. Daha öncesinde 1920x1080 TN panel kullandığım için bana ürün inanılmaz iyi geldi. Özellikle oynadığım oyunlarda renk kalitesi farkı inanılmaz ön plana çıkıyor. Ben tek bir sorunla karşılaştım şu ana kadar o da monitörün rgbsinde sürekli olarak hata alıyorum. Sürekli olarak donanım çıktı hatasıyla karşılaşıyorum nedenini hala bilmiyorum. Ne olursa olsun fiyatı 7020'den 7300'e çekip sonrasında indirim yaptık deyip 6999 satmaları rezaletti.
Selam,
Bir hata mesajı almıyorum. Düzenli olarak plug-in plug-out sesi alıyordum. Yani sürekli olarak sanki biri USB'yi çıkarıp takıyor gibi. Şu almıyorum, nedenini bilmiyorum 6 farklı girişte denedim hepsinde aynı sorunu yaşadım diğer hiçbir çevre birimimde bu sorun yok.